La temporada de futbol del campionat de Canandaigua ha acabat després de la derrota davant Jamestown

Els Braves de Canandaigua es van dirigir a Jamestown divendres a la nit per enfrontar-se als Red Raiders a casa seva. L'enfrontament dels dos equips invictes va tenir el joc de la nit, ja que els enemics de la Classe A amb talent abundós lluitaven per aconseguir un lloc a les semifinals del torneig estatal el cap de setmana d'Acció de Gràcies. Els Braves es quedarien curts en el partit, perdent el partit 35-14.

Jamestown va saltar a un avantatge primerenc de 7-0, però Canandaigua va marcar el marcador quan Ryan Gavette va sortir solt per una carrera de touchdown de 39 iardes. Els Braves van continuar marcant, després que el primer quart acabés empatats a set punts per peça, el porter de Bryan Boldrin va augmentar el Canandaigua amb un 14-7.

Jamestown va empatar el partit a 14-14 a la meitat del segon quart, i va reprendre el marcador 21-14 abans que s'acabés la primera meitat del joc. La defensa dels Braves es va mantenir dura durant la major part del tercer quart, però els Red Raiders van afegir un altre touchdown que va fer que el partit fos un 28-14 entrant al quart quart. Jamestown va afegir un últim touchdown durant el quart quart, fent el marcador final de 35-14. El Canandaigua acaba la temporada campió de la Secció V, i un balanç de 10-1.