Cornell cau davant Princeton invicte, 34-16

pots conduir per cbd

Princeton va anotar en les seves primeres cinc possessions i va permetre que un fort xàfec a la segona part mantingués el seu lideratge, ja que els Tigers, classificats 15, es van mantenir invictes amb una victòria de 34-16 sobre Cornell divendres al vespre al Schoellkopf Field. El Big Red va caure a 1-6 (0-4 Ivy) amb la derrota.

Puntuació de la caixa

Princeton va aconseguir un avantatge de 21-0 a menys d'un minut del segon quart, aprofitant un balanç perdut de Big Red i una intercepció per posar dos touchdowns al tauler. El Big Red va superar els Tigers 357-328 en un partit televisat a nivell nacional per ESPNU i molt afectat per la pluja torrencial durant tot el període, però sobretot a la segona meitat.

Davant d'una defensa rígida del Tiger i del clima, Cornell es va precipitar per 80 iardes en general i va passar per 276 més amb dos touchdowns. Princeton va trencar una ratxa d'11 partits consecutius de Big Red amb un touchdown ràpid, el tram més llarg en més d'un quart de segle.

Richie Kenney va completar 20 de 40 passades per a 257 iardes i un touchdown, mentre que Jameson Wang va córrer 12 vegades per 51 iardes i va llançar per marcar. Thomas Glover va publicar el seu tercer joc de 100 iardes de la temporada amb vuit captures per a 133 iardes i un cop de touchdown de 28 iardes a la segona meitat, amb Alex Kuzy sumant cinc recepcions per a 65 iardes i una puntuació de 19 iardes.

La defensa va limitar els Tigres a 137 iardes per cursa en 47 acarreos, menys de tres iardes per cursa. Jake Stebbins era una tripulació de demolició d'un sol home, que va fer 13 tacles amb tres per perdre, dos sacs, un fumble forçat i una pressa de quarterback per avançar l'esforç. El Big Red va comptar amb l'ajuda dels equips especials, amb Koby Kiefer amb una mitjana de 42,5 iardes en quatre despeigs amb dos derrocats dins dels 20 i Scott Lees va posar els tres llançaments a la zona de final per als touchbacks juntament amb un gol de camp de 36 iardes.

Niko Vangarelli va tenir dos touchdowns en només tres acarreos a la zona vermella per a Princeton, mentre que Cole Smith va ser eficient com a quarterback amb 15 de 22 passades per a 191 iardes i una passada de 10 iardes per a Carson Bobo. Dylan Classi va atrapar quatre d'aquestes passades per a 9 iardes, inclosa una recepció de 67 iardes que va establir la segona de les puntuacions de Vangarelli. Colin Eaddy va triturar 63 iardes en 16 transports a terra.

James Johnson va fer 10 tackles i Jeremiah Tyler va fer cinc parades amb una ruptura de la passada i va tornar un fumble de 36 iardes per un touchdown que va canviar el joc al primer quart. Jeffrey Sexton va connectar amb un parell de gols de camp al segon quart, una patada de 32 i 39 iardes.