El Cornell millora a 9-0 després de la victòria en blanc contra la Universitat de Boston

Matthew Galajda sens dubte va deixar el Madison Square Garden més feliç dissabte a la nit que no pas la seva última vegada a The World's Famous Arena. El destacat porter júnior de l'equip d'hoquei masculí de Cornell va fer 28 aturades per salvar el Big Red a una victòria per 2-0 sobre la Universitat de Boston en el partit biennal d'hoquei Red Hot, exorcisant els dimonis d'una sortida de malson en el viatge de l'equip a Nova York l'any passat.

Des de l'esquerra, Michael Regush, Matt Stienburg i Sebastian Dirven celebren Regush

Davant del primer blanc de Galajda de la temporada i el 15è en només 65 inicis de carrera a nivell universitari, Cornell va millorar fins a 9-0 per primera vegada des de la 1969-70, una temporada memorable en la qual el Big Red mai va ser derrotat, liderant al programa segon i més recent campionat nacional. Per segona vegada en els darrers tres anys, el Cornell és l'últim equip invicte de la Primera Divisió.

Si el Big Red ha mostrat una debilitat aquest any, ha estat la seva incapacitat per començar els partits amb bon peu. Dissabte no va ser una excepció, amb BU amenaçant d'hora i sovint durant els primers 10 minuts. La millor aturada de Galajda va arribar al minut 14 del partit, quan va desconcertar un intent de fuga d'Alex Brink.