Crunch snap de tres jocs amb la victòria per 3-2 sobre Hershey a la pròrroga

El Syracuse Crunch va lluitar des d'una desavantatge de dos gols per superar els Hershey Bears, 3-2, en la pròrroga d'aquesta nit al Giant Center.

La victòria suposa una derrapada de tres jocs i trasllada el Crunch a 2-2-1-0 durant la temporada.

El porter Amir Miftakhov va aconseguir la seva primera victòria a l'AHL amb 29 aturades a la xarxa per al Crunch. Pheonix Copley va desviar 37 de 40 entre les canonades dels Bears. Syracuse va ser 2-de-6 en el joc de poder i un perfecte 3-de-3 en el penal.

Els Bears van ser els primers al tauler només 1:11 del partit. Axel Jonsson-Fjallby va patinar el disc a través de la línia blava i va marcar amb una polsera des del cercle esquerre. Hershey va doblar el seu avantatge a les 12:31 quan Matt Moulson va inclinar el punt de Cody Franson.

The Crunch en va robar un en el joc de poder 4:35 al fotograma central. Cole Koepke va arrencar un cronòmetre des del punt correcte que va ser aturat per Copley, però el rebot va arribar a Jimmy Huntington per batejar des de l'aire.

Syracuse va igualar el marcador per forçar la pròrroga amb un altre gol de power-play a l'1:07 del tercer període. El xut del punt esquerre de Sean Day va ser bloquejat, però Gabriel Dumont va caure baix per colpejar el rebot abans de creuar la línia de gol.

Quan faltaven 14 segons per al període de pròrroga, Day va enviar una passada estirada perquè Charles Hudon entrés en una escapada i marqués el guanyador del partit.