Crunch top Phantoms a la pròrroga, 3-2

Jimmy Huntington va anotar el guanyador del partit des de l'aire en la pròrroga per aixecar el Syracuse Crunch sobre els Lehigh Valley Phantoms, 3-2, aquesta nit al PPL Center.

The Crunch va acumular 6 de 6 punts en els últims tres partits en quatre nits i ara se situen en 4-2-1-0 durant la temporada.

El porter Amir Miftakhov va aturar 24 de 26 tirs a la victòria. Felix Sandstrom va desviar 28 de 31 entre les canonades per als Phantoms. Syracuse es va posar 1 de 4 en el joc de poder i va continuar amb la seva excel·lent sanció, tancant 2 de 2 avantatges per a homes de Lehigh Valley.

Els Phantoms van obrir marcant a les 2:33 de l'inici del partit quan Gerry Mayhew finalment va poder fer passar el disc a través de la línia de gol durant una lluita al plec.

Quan faltaven 24 segons per al primer quadre, el Crunch va igualar el marcador en el joc de poder. Simon Ryfors va portar el disc a la zona i va tallar la ranura abans de treure'l del seu pal. El disc va anar directament a Charles Hudon, que el va enviar per a la seva tercera temporada.

Lehigh Valley va tornar a la part superior 5:09 a la segona estrofa. Morgan Frost va creuar la línia blava i va marcar amb una polsera des de la part superior del cercle esquerre.

Syracuse va empatar el partit per segona vegada a les 4:30 del tercer període. El tir del punt esquerre de Sean Day va rebotar a Hudon i va caure a la ranura. Gabe Dumont va ser allà per agafar el disc solt, girar i sostrer un prestatge superior.

Els equips van romandre empatats per reglament i van entrar a la pròrroga. Només a l'1:01 del fotograma addicional, Ryan Jones va disparar un tir des del cercle dret que es va aturar, però el rebot va saltar perquè Huntington enfonsés des de l'aire.

Els Crunch tornen a l'acció divendres quan acullen els Utica Comets.