Dennis Colligan guanya el Campionat Professional CNY PGA 2017

Dennis Colligan, del club de golf Cazenovia, va derrotar el quatre vegades campió Kevin Savage per dos cops per repetir com a campió de la secció de la PGA de Nova York central al Shenendoah Golf Club al Turning Stone Resort Casino el 22 d'agost. El 55è torneig anual va ser presentat per Club Car, Mercedes-Benz i Omega.

Aferrat-se a un avantatge d'un sol cop, Colligan va esgotar un putt de 30 peus per a l'àguila al forat final per aconseguir la seva segona corona consecutiva i la seva tercera secció general contra Savage, de Timber Banks, que va acabar amb un birdie el 18.

.jpg

efectes secundaris complexos pro mind

Sabia que si almenys podia apropar-ho, Kevin hauria de fer el seu per l'empat, va dir Colligan. Afortunadament vaig tenir la velocitat adequada i la línia correcta i la vaig posar a la tassa.

Colligan, el líder de la primera ronda, va marcar un 1 sota par 71 a la ronda final després d'un 4 sota 68 a la primera ronda. Va acabar el torneig a 5 sota 139 per guanyar 3.500 dòlars per primer. Aquest és el segon major de l'any de Colligan, ja que va guanyar el Golf Max/Golf Pride Central New York Open al maig.

Tenim quatre majors i intentar preparar-me per a aquests quatre són el meu objectiu durant tot l'estiu, va dir Colligan, que celebra la seva 20a temporada al Cazenovia GC. Amb feina i lliçons, dona i fills, és difícil. Però gràcies a ells puc sortir i jugar els diumenges. També als meus membres que són molt solidaris.

Savage va tirar fins i tot amb Colligan al turn i després va agafar una avantatge d'un cop amb un birdie en 10. Però un vent impredictible sobre els últims sis forats va crear problemes per als dos golfistes. Colligan es va avançar definitivament al número 15 fent parell després que Savage fes un doble bogey al forat.

El vent anava en totes direccions, va dir Savage. Mai es va quedar en la mateixa direcció. Vaig començar a colpejar alguns cops pobres i vaig pagar el preu.

quan són els propers controls d'estímul

Quan vam arribar a les nou del darrere, el vent va començar a bufar força bé aquí fora i ho va fer més difícil, va dir Colligan, que va guanyar el 2016 a Seven Oaks i el 2010 a Shenendoah. Vaig haver de triturar-ho, va ser una batalla.

el vídeo de youtube no reproduirà Chrome

Tot i que Savage es va quedar curt en la batalla dels antics campions, va guanyar un lloc al Campionat Professional PGA 2018 del 17 al 20 de juny a Bayonet Black Horse a Seaside Califòrnia. Savage, quatre vegades campió de la secció ('95, '04, '14 i '15) va guanyar 2.725 $ amb el seu segon classificat.

A més de Colligan i Savage, Mark Tucker (2-sub 142) i Rick Bronson (1-sub 143) de Cazenovia Country Club també van avançar al 51è campionat nacional anual.

El campió del 2011, Tucker, que va guanyar l'Emmett Kelly Masters el 14 d'agost, va disparar un 4 per sota de 68 a l'última ronda per col·locar-se tercer i guanyar 2.300 dòlars per tercer.

Bronson (Bronson Aerifying) va cobrar 2.000 dòlars per quart. Va guanyar el CNY PGA Senior Championship al juliol.

Els substituts d'enguany són Michelle Murphy de l'Oswego Country Club, Eric Manning de Cortland Country Club i Lake Shore Yacht i Nick Serafino de Country Club.