El doblet de Frederick Madsen a la segona part fa que Hobart superi el RPI, 2-1

L'estudiant de segon de Hobart College, Frederick Madsen, va marcar un parell de gols a la segona part quan els Statesmen van derrotar el Rensselaer Polytechnic Institute, 2-1, en una competició de la Liberty League al Cozzens Field dissabte a la tarda. Amb la victòria, Hobart té ara 6-3-4 a la temporada amb un 3-1-3 en joc de conferència. Els Enginyers tenen un 4-5-5 en general amb un balanç de 2-2-2 a la Liberty League.

la millor manera d'apostar per l'esport

El gol de la victòria de Madsen va arribar quan faltaven 63 segons de la competició.

Va jugar els 90 minuts a porteria i va fer dues aturades. Colin Such va començar a la porteria RPI i va fer dues aturades.

ESTADÍSTIQUES CLAU:

• Hobart va acabar el partit amb un avantatge de 12-9 en xuts a porteria. Els Enginyers van tenir un avantatge de 4-3 als córners.

PRIMERA MEITAT:

• En una primera part igualada, ambdós equips van fer sis tirs en els primers 45 minuts.
  • Al quart minut, Paul Silva ha tingut un xut d'una falta aturada per Castaneda Chang.
  • Kyle Osborne va tenir una oportunitat al minut 20, però el seu xut des de la part superior de l'àrea de 18 iardes va ser aturat pel porter de Hobart.
  • Les millors ocasions de Hobart a la primera part van arribar al minut 39. havia disparat directament davant de la gàbia i un defensor de l'Enginyer va fer fora de la línia. L'intent de rebot de Madsen va ser bloquejat.

SEGONA MEITAT:

• Paul Silva va donar a RPI un avantatge d'1-0 al minut 54. Després de ser arrossegat a l'àrea de 18 iardes, va fer un pas i va enterrar un cop de penal per al seu setè gol de l'any.
  • Madsen va empatar el partit al minut 61. Va córrer amb una passada creuada de  i va arrencar un xut al fons de la xarxa.
  • Madsen va marcar el gol de la victòria al minut 89, fent un xut per davant de Such.

RACÓ DE L'ENTRENADOR:
'Cada jugada és important i per això has de jugar 90 minuts', va dir l'entrenador en cap. 'RPI és un molt bon equip i va ser un partit de futbol universitari meravellós. Hem aconseguit tres punts importants en un moment molt important de la temporada”.

A destacar:

• Amb la victòria, Hobart va empatar el segon lloc de la classificació de la Liberty League amb Vassar. Els Statesmen estan a tres punts de St. Lawrence, líders de la lliga. Els dos últims partits de conferència de l'any d'Hobart són contra els Brewers i els Saints.

FINS A LA PROPERA:

Hobart tornarà a l'acció el dimarts 18 d'octubre, quan comenci un viatge per carretera de quatre partits a Utica. El partit està previst que comenci a les 16.30 h.