El futbol de Hobart cau davant el SUNY Oneonta 3-1

ONEONTA, N.I.— L'equip de futbol de Hobart College ha estat derrotat per Oneonta per 3-1 en un concurs sense conferències al Red Dragon Field aquesta tarda. Els Dracs Vermells van marcar tres gols a la primera meitat mentre van guanyar la Copa Major 2022.

Milton Mancias Magana ha aconseguit un doblet en la victòria del Oneonta (4-0-0). Nate Hanna va jugar els 90 minuts a la porteria dels Red Dragons i va fer una aturada. va marcar el gol dels estadistas (2-1-1). Guillermo Castaneda Chang i  han dividit el temps a la porteria de Hobart, combinant cinc aturades.

PRIMERA MEITAT:

• Hobart va tenir la primera oportunitat del partit al minut cinc després d'un tir lliure. xut des de 19 iardes acaba de fallar el pal esquerre.
  • Al minut 12, Joe Holder va obrir el marcador per als Red Dragons. Va disparar un xut des de l'interior de l'àrea de sis iardes a l'angle superior dret de la gàbia.
  • Els Statesmen semblaven marcar el gol de l'empat al minut 15, però el gol es va anul·lar perquè un jugador estava en fora de joc.
  • Menys d'un minut després, Magana va marcar el seu primer gol del partit, fent lliscar un xut a la banda dreta de la gàbia.
  • Magana va marcar el seu segon gol del partit al minut 28. Va ser nomenat el jugador més valuós del torneig, acabant el cap de setmana amb tres gols i una assistència.

SEGONA MEITAT:

• Hobart va obrir la segona part, fent pressió a l'extrem ofensiu del camp. a punt de convertir, però el seu xut des de fora de l'àrea el va aturar el porter de l'Oneonta.
  • Els Statesmen van trencar al minut 69. Caron va rebre una passada de  i va col·locar un xut dins del pal dret per al seu primer gol de la temporada.
  • Caron es va mantenir perillós en els trams finals del concurs, però no va trobar el rang. Va fer un parell de tirs en els darrers 10 minuts del partit que acabaven de fallar al pal esquerre.

EQUIP TOT EL TORNEIG:

• El defensa  i el migcampista  es van guanyar un lloc a l'equip de torneigs de la Copa Major 2022.
  • Lescher va jugar un paper clau en la defensa de Hobart el cap de setmana. Sheehan va fer una assistència al gol de la victòria contra Hartwick.