ER/Gananda avança a les semifinals estatals amb una victòria 26-24 sobre Medina

Foto via: Mary Margaret Johnson

Els East Rochester/Gananda Bombers (12-0) van derrotar als Medina Mustangs (11-1) per un resultat final de 26-24 en una increïblement emocionant Classe C Far West Regional a Williamsville South High School dissabte a la tarda.

El partit va entrar a la mitja part empatat a 6-6.

Els Mustangs i els Bombers van anotar cadascun un parell de touchdowns al tercer quart i van entrar al quart empatats a 18-18.

ER/Gananda va recuperar el lideratge dos minuts després de l'últim quart després d'un touchdown i una conversió de dos punts.

Medina va anotar un touchdown a set minuts per al final per retallar el marcador al 26-24, però l'assaig de dos punts no va tenir èxit.

cinc punts centre correccional ny

Els Mustangs van tenir l'oportunitat d'avançar-se o guanyar el partit amb 2:55 del final, però van donar la volta a la pilota en baixades.

lloc de cites sexuals que no són estafes

Amb la victòria, ER/Gananda avança a les semifinals de l'Associació Atlètica de les escoles secundàries de l'estat de Nova York el 27 de novembre a Cicero-North Syracuse High School, on s'enfronta al campió de la Regió Central, Chenango Forks.