Hobart lacrosse cau a la Universitat de Long Island, 14-12

.jpg

L'especialista en enfrontaments de segon de Hobart College, Adam Shea, va dominar l'enfrontament X, però els Statesmen es van topar amb un porter candent i van caure davant la Universitat de Long Island per 14-12. L'estudiant de segon, Will Mark, va registrar una actuació de 24 parades per als Sharks, negant l'avantatge de 53-40 d'Hobart en tirs.

Shea estava en flames al primer quart, guanyant 10 d'11 reinicis. Va acabar el dia 22 de 30 amb 12 boles de terra amb un màxim de joc. L'atac de primer any Anthony Dattellas va marcar tres gols de l'equip per al seu primer hat trick col·legiat. L'atac sènior Ryan Archer va liderar els Statesmen amb quatre punts en un gol i tres assistències.

Mark va igualar l'inici en calent de Shea, registrant 11 parades al primer quart. L'atac de segon any Richie LaCalandra i l'atac de segon any Sean Boll honors màxims amb quatre gols cadascun, mentre que LaCalandra també va repartir dues assistències per sis punts.

Hobart (1-1, 1-1 NEC) va saltar a un avantatge de 2-0 amb només 37 segons fora del rellotge. L'arquer va alimentar l'atac de segon any Jack Grooms per obrir el marcador en només 26 segons. Shea va guanyar l'enfrontament posterior i el migcampista de segon any Bobby Baltzer va acabar un feed del migcampista sènior de pal llarg Dan Ryan 11 segons després.

Els Sharks (3-1, 2-0) van aprofitar un augment de cinc gols per prendre la seva primera avantatge de la jornada. L'atac sènior Will Snelders va sancionar la carrera amb dos dels seus tres gols en el partit, mentre que Boll també va anotar dues vegades. Un gol d'home del migcampista de segon any Adam Davis, assistit per Archer, va aturar la carrera. Els Statesmen van acabar el partit 4 de 8 amb l'home extra.