Hobart arriba tard per la victòria 17-13 sobre St. Lawrence

El quarterback David Krewson va llançar una passada de touchdown de 6 iardes al receptor Alex LaBella amb 44,9 segons del final per aixecar l'equip de futbol de Hobart College a una victòria de la Liberty League 17-13 sobre la Universitat de St. Lawrence al Boswell Field aquesta tarda. Els Statesmen van millorar fins al 6-1 general, 2-1 a la conferència, mentre que els Saints van caure a 3-4, 0-3.

Puntuació de la caixa

Hobart va superar a St. Lawrence 360-321 en ofensiva total, però va rebre 10 penalitzacions que van costar 95 iardes. Els estadistas també van acabar amb menys-1 en marge de facturació.

On és el meu reemborsament de 2016

El corredor Rayshawn Boswell va registrar el seu segon dia de carrera de 100 iardes consecutives, amb 120 iardes, inclòs un touchdown de 64 iardes al primer quart. També va agafar dues passades per a 32 iardes, inclosa una passada de pantalla de 36 iardes a la unitat guanyadora del joc. Krewson va passar 11 de 28 per a 155 iardes i un touchdown. LaBella va agafar tres passades per a 16 iardes. El linebacker Bryan Aguilar va fer 11 tacles per als Statesmen. El defensiu Blake Hansen va tornar una intercepció del segon quart a 24 iardes.

Els Saints van aconseguir 209 iardes passant del quarterback de reserva Daniel Lawther, que va ser enviat al joc després que el titular Tyler Grochot es lesionés mentre intentava lluitar per un primer encaix en una jugada de quart i cinc durant la primera possessió de SLU. Lawther també va tenir un màxim de 40 iardes per l'equip. El gran receptor TJ Cornacchia va atrapar cinc passades per a 55 iardes. El gran receptor Andrew Murphy va atrapar quatre passades per a un màxim de 71 iardes. El linebacker Jacob Dreisbach va fer nou entrades, la màxima de l'equip. Ryan Watson i Owen O'Brien van fer una intercepció.

Hobart va tenir un inici accidentat, ja que Krewson va ser interceptat per Watson en la tercera jugada de l'escala. Aleshores, els Statesmen fallen un assaig de gol de camp de 47 iardes en la seva segona possessió. Enfrontant-se a un tres-i-out en la seva tercera possessió, Hobart va optar per anar-hi en quart-i-un des del seu propi 36. L'aposta va donar els seus fruits a la gran manera, ja que Boswell va volar per la línia sense tocar i va superar la secundària a la zona final del seu 14è touchdown líder de la lliga.

Els Statesmen van augmentar el seu avantatge a mitjan el segon quart amb un gol de camp de 40 iardes de Rob DiGregorio.

Després de perdre Grochot en el seu primer partit, els Saints van quedar tres i fora en quatre possessions consecutives. Al final del segon quart, St. Lawrence finalment va aconseguir el seu primer primer down del joc en el seu darrer joc de la mitja part, però Hansen va treure a Lawther per acabar el joc.

A la mitja part, Hobart va avançar per 10-0, va superar a SLU 168-12 i va tenir vuit primers a dos per als Saints. Boswell va tenir 105 iardes corrent en només nou acarreos després de 30 minuts.

Els Statesmen van lluitar a la segona part i van veure com s'evaporava un 10-0 al descans.

Lawther va completar les seves tres primeres passades del tercer quart, inclosa una bomba de 46 iardes a Murphy per establir SLU a l'Hobart 5. La defensa de Hobart va mantenir els Saints fora de la zona de final, obligant als visitants a conformar-se amb un Ian de 27 iardes. Doin gol de camp.