L'hoquei herba William Smith supera Manhattanville per 4-0 per obrir el William Smith Classic

GENEVA, N.Y.—L'equip d'hoquei sobre herba del William Smith College va derrotar el Manhattanville College en el primer partit del clàssic de William Smith per un marcador de 4-0.
Els Herons van superar els Valiants per 33-3 el dia amb 20 d'ells a porteria en comparació amb el de Manhatanville. El porter júnior  ha liderat la defensa dels Herons jugant els 60 minuts i enregistrant una parada.

MOMENTS DEL PARTIT:

• Només a les 2:15 del partit, les garses van rebre un córner de penal. Sènior  va marcar el seu primer gol de la temporada fora del córner de penal amb una assistència de .
  • Al segon quart, la sènior  va marcar el seu primer gol de la temporada mentre registrava dos xuts durant el dia.
  • A les 32:58 del tercer quart, l'estudiant de postgrau va fer lliscar la pilota per davant de la portera Valiant que va registrar el seu tercer gol de la temporada. L'assistència es va acreditar a .
  • Només 1:26 després, la júnior va completar el marcador per als Herons registrant el seu quart gol de la temporada. Mantione va registrar la seva segona assistència del dia i la tercera de la temporada.

RACÓ D'ENTRENADORS:

'Avui ha estat una excel·lent victòria total de l'equip', va dir l'entrenadora en cap Sophie Riskie '07. 'Tots els jugadors van treballar increïblement dur i van implementar el nostre pla de joc. L'equip ha mostrat avui molta compostura, executant dos grans gols de penal de córner. Estic molt orgullós de l'equip i tenia ganes del partit de demà contra el Lebanon Valley'.