Els Bills tornen per castigar els Chiefs

Torneu al gener del 2021 i els Buffalo Bills estaven als playoffs de la NFL i es van imaginar amb la possibilitat d'anar fins al joc del Super Bowl. Tanmateix, els Kansas City Chiefs tenien altres plans. Malgrat un avantatge inicial de 0-9 als Bills al primer quart, Mahomes va ajudar a liderar una lluita en el segon i tercer, cosa que ajudaria a portar els Chiefs en el seu camí cap a la Super Bowl. amb una victòria per 38-24 .

I així els Buffalo Bills es van venjar diumenge a la nit, ja que buscaven castigar els Chiefs per la dolorosa sortida del partit de playoffs de la temporada passada. Però tot i que aquest va ser un partit per a dos dels millors equips de l'AFC, va tenir poca importància encara a principis de temporada. Així que, a més de presumir, com que encara queden molts partits per jugar, ambdues franquícies tenen moltes possibilitats d'arribar als playoffs, sense importar com hagi anat l'empat.

I tot i que els Chiefs són favorits per al Super Bowl en moltes aplicacions d'apostes esportives aquesta temporada , van ser els Bills els que van aconseguir aquest sabor dolç de la victòria al final, ja que van aconseguir una impressionant victòria per 38-20 sobre els Chiefs. Potser no compensarà la pèrdua que van experimentar a principis d'any, però hauria estat bonic demostrar que poden vèncer a un dels millors equips de la NFL, i de manera convincent també. I aquí teniu un resum de com va passar tot.

Els comptes dominen a tot arreu

A diferència del seu joc anterior, no es tractava d'un cas en què els Bills prenguessin una avantatge primerenca i els Chiefs tornessin al joc. Aquesta vegada, els Bills van agafar el lideratge, l'han ampliat i han aguantat per tots els avantatges que podien obtenir. Va ser una actuació increïble i dominant amb el quarterback Josh Allen estirant els fils.

Els Bills i els Chiefs són dos dels millors equips d'atac de la NFL, però va ser una mala defensa la que va defraudar els Chiefs, ja que només van deixar que els Bills valsés a través d'ells. El primer quart va ser un inici lent, ja que ambdós equips van intentar establir alguns punts al tauler i posar-se peu en el partit. I aquesta vegada van ser els Chiefs els qui van registrar primers punts, amb Butker llançant un gol de camp de 38 iardes per 3 punts. Però aleshores l'home de l'hora, Josh Allen, va fer una carrera de TD per portar els Bills al capdavant.

El segon quart va veure que els Chiefs van tornar a prendre el lideratge, ja que Mahomes va llançar una passada de touchdown de 5 iardes i va posar el 10-7 a Kansas. Però després els Bills van registrar 17 punts consecutius sense resposta, començant amb Emmanuel Sanders que va aconseguir el final d'una passada de touchdown de 35 iardes de Josh Allen, portant-los a un avantatge de 24-10. Abans Butker va llançar un altre gol de camp abans del final del quart per portar el marcador al 24-13.