L'hoquei sobre herba William Smith deixa l'obertura de la Lliga de la Llibertat davant la Universitat de Rochester per 2-0

ROCHESTER, N.I .—L'equip d'hoquei herba del William Smith College va caure 2-0 davant la Universitat de Rochester en el seu primer partit de conferència de la temporada. Els Herons se situen ara amb un 6-2 a la temporada amb un balanç de 0-1 a la Liberty League.
L'enfrontament de divendres a la nit entre els Herons i els Yellowjackets va ser igualat fins al quart quart. Les dues infraccions van activar la pressió en els últims 15 minuts registrant vuit dels 12 tirs del partit. Junior  ha jugat els 60 minuts a porteria dels Herons, registrant una aturada durant la nit.

MOMENTS DEL PARTIT:

• El Rochester va trencar al minut 53 gràcies a Anya Arseneau, de primer any, que va aprofitar un xut des d'una iarda d'una passada de la sènior Karina Bridger.
  • Després del gol de Rochester, els Herons aplicarien la pressió guanyant dos córners de penal que van resultar en cinc tirs dels Herons. La sènior Mary Kate Breward va liderar el camí amb dos tirs a l'esclat ofensiu. Mackenzie Wodka sènior, Sofia Pattillo júnior i Rebecca Mantione, estudiant de segon any, van aconseguir un cop a l'última empenta ofensiva dels Herons.
  • Al minut 57, els Yellowjackets tindrien una oportunitat d'or, ja que Maeve Fogarty va aconseguir una escapada després d'haver aconseguit la possessió d'una passada enrere mal manipulada pels Herons. McCormick negaria que Fogarty sortís de la seva línia i guanyés una bona aturada a l'escapada.
  • Quan faltaven 30 segons per a la competició, Bella Militi afegiria un segon per als Yellowjackets amb una assistència de Maeve Fogarty per segellar la victòria de Rochester.