La temporada de lacrosse femenina de Syracuse acaba amb la derrota davant el Boston College a les semifinals de la NCAA

L'equip femení de lacrosse de Syracuse, dos caps de sèrie, va caure 8-7 davant el Boston College de tres caps de sèrie a les semifinals de la NCAA divendres a la nit, posant fi a la seva temporada.

millor beguda detox per passar una prova de drogues

Syracuse va liderar 7-5 al quart quart, però el Boston College va tenir una ratxa de 3-0, inclòs un gol de Kayla Martello en una possessió lliure per donar als Eagles el primer avantatge del partit i finalment la victòria.

Els taronges, que van acabar la temporada amb un balanç de 18-3, segueixen buscant el seu primer títol nacional.

El Boston College s'enfrontarà al Northwestern al Campionat Nacional diumenge al migdia.