Lakers clip Herons 2-1

L'equip d'hoquei sobre gel del William Smith College va ser vençut per Oswego State per 2-1 en un concurs sense conferències al Deborah F. Stanely Arena aquesta tarda.

va marcar per als Herons (0-2-0). va jugar poc menys de 59 minuts a porteria. Va fer 30 aturades.

Mack Hull va liderar Oswego amb un gol i una assistència. Hannah Skavnak va començar a porteria i va fer 17 aturades.

RESUM DE PUNTUACIÓ

• Hull va obrir el marcador a les 14:16 del primer període amb un gol de power-play. Va recollir el seu propi rebot a la ranura i va llançar un tir més enllà de Hauser. El seu primer gol de la temporada va ser sense ajuda.
  • Els Lakers (2-0-0) es van avançar per 2-0 a les 6:30 del segon període. Ashlyn McGrath va redirigir un tir de Hull per davant de Hauser. Va ser el segon gol de McGrath de la temporada. Simone Bednarik va recollir una assistència secundària al balanç.
  • Vint-i-set segons després, va trencar l'oferta d'exclusió. Va recollir una passada de primer any, va patinar a la ranura i va disparar un xut que va passar per les cames d'Skvanak i al fons de la xarxa.

DINS DE LA CAIXA SCORE

• Oswego va acabar el partit amb un avantatge de 32-18 en xuts a porteria
  • William Smith va ser 0 de 2 en el joc de poder i els Lakers van ser 1 de 4 amb l'atacant addicional.