Els LAKERS VAN ENSENYAR: el futbol dels nois de Skaneateles guanyen el títol estatal

Sense tornejos estatals la temporada passada, l'equip de futbol masculí de Skaneateles va haver d'esperar més temps que la majoria per tenir l'oportunitat de defensar el seu títol a la Classe B a nivell estatal. Al camí del diumenge al matí hi havia un oponent conegut a nivell estatal a Haverling Rams de la secció V. Els equips s'havien enfrontat a la ronda de semifinals estatals del 2019 en el camí dels Lakers cap a un campionat estatal.

Va trigar una estona a començar el marcador, però als 25′ Sean Kerwick va marcar el primer gol del partit, donant a Skaneateles l'avantatge d'1-0. El marcador es va mantenir així fins a la segona part quan Haverling va marcar als 10′. La defensa va demostrar ser a un nivell superior, i amb el marcador restant 1-1 al final del reglament, s'havia de jugar un final emocionant. L'atac ofensiu dels Lakers va estar en moviment a la pròrroga, ja que Owen Cheney va connectar amb Jack Phillips per enviar els fidels dels Skaneateles a un frenesí, marcant el gol de la victòria quan faltaven 13 minuts per a la pròrroga. La victòria per 2-1 dels Skaneateles va assegurar la segona corona consecutiva de la Classe B de Nova York per al futbol masculí. Els Lakers també acabaran la temporada amb un rècord invicte de 21-0 en general i 9-0 en el joc de lliga.