Les curses NASCAR i Xfinity tornen a Watkins Glen International el 2023

NASCAR tornarà a Watkins Glen International el 2023.

El programa de la sèrie es va publicar dimecres i Go Bowling at the Glen tindrà lloc el diumenge 20 d'agost de 2023.

'Hi va haver una energia i un brunzit increïbles al voltant de la cursa de Go Bowling a la Glen aquest any, ja que els pilots estaven desesperats per preservar les seves esperances de campionat', va dir el president internacional de Watkins Glen, Michael Printup. 'Els nostres fans van gaudir de carreres intenses i obtindran més del mateix, ja que The Glen tornarà a ser el protagonista de la final de la temporada regular a Daytona'.

Aquest any va marcar la vuitena tribuna consecutiva esgotada al Watkins Glen International quan Kyle Larson va aconseguir la seva segona victòria consecutiva al Go Bowling a Glen.

La sèrie Xfinity també tornarà a WGI el dissabte 19 d'agost de 2023.