Lyons cau davant Caledonia-Mumford en un salvatge joc d'estat de Classe C

La temporada dels Lions Lions va acabar dimecres a la nit, quan van caure 78-73 en la pròrroga davant els Caledonia-Mumford Raiders a Newark High School en el joc estatal de classe C.

Caledonia-Mumford ha començat molt bé i ha liderat 20-14 al final del primer quart. Però, els Lions van respondre ràpidament i van acabar avançant pocs minuts després del segon quart. Al descans, el partit estava empatat a 32 per peça. Els Raiders van superar els Lions per 20-15 al tercer quart. No obstant això, el Lió va mantenir Caledonia-Mumford a només 13 punts al quart quart i Justin Smith va enviar el partit a la pròrroga després d'un rebot al timbre. Els lleons van donar la volta a la pilota en punts crucials a la pròrroga i els Raiders van aguantar aquesta victòria davant d'un públic majoritàriament amistós de Lyon.

Vin Molisani va anotar un màxim de 29 punts per als Raiders. Kyle Wade va acabar amb 19. Joe Laursen va participar amb 13.

Justin Smith va anotar 20 dels seus 24 punts a la segona part per al Lyon. Aquest va ser el seu primer partit des de principis de gener. Horace Betts va afegir 15 i el primer J.C. Walker va acabar amb 12.

Caledonia-Mumford s'enfrontarà dissabte al Middle Early College, campió de la Secció VI, a Buffalo State a les regions del Far West. Serà la primera aparició regional dels Raiders des de 1979. (ACTUALITZACIÓ: La NYSPHSAA ha ajornat els seus campionats d'hivern indefinidament)