GUANYA DE MARAUDERS: Williamson porta a casa el títol de futbol de la classe C1 dels nois

El temps humit i fresc s'ha instal·lat per al partit del campionat Boys C1 Section V d'aquesta tarda, i els Williamson Marauders tenien l'esperança de mantenir l'escalfor en la seva recerca d'una altra corona de la secció. Després de no arribar a la final el 2020 i de quedar-se curt el 2019, els Marauders van arribar al dia amb un objectiu en ment.

Mentre els primers 10 minuts del partit es van mantenir tranquils al marcador, John Niles de Williamson va trencar la bombolla de gols als 13'. 15 minuts més tard, a la primera part, Rhett Storms va connectar amb una passada Troy Ingram i va marcar el segon gol de Marauder als 28 minuts.

quant serà el quart control d'estímul

Aleshores, el marcador es va silenciar durant gairebé 40 minuts de joc mentre Geneseo intentava remuntar. John Niles va marcar el seu segon gol de la competició als 22' de la segona part, un possible gol d'assegurança. Tyrone Walker va assistir als dos gols de Niles.

Geneseo va poder marcar als 28 minuts d'Ethan Bennett, però el liderat de Williamson seria massa per recuperar-se. El temps va expirar i Williamson va guanyar el títol de la Classe C1 per 3-1.

El títol és el primer de Williamson des del 2013, que va acabar amb tres títols a partir del 2011. Ara Williamson s'enfrontarà al guanyador de Kendall i Keshequa a la ronda de classificació estatal de Classe C dimarts en un lloc i hora. determinat.