Oglevie, Pilut impulsen Amerks a guanyar la pròrroga

Amb esforços multipunt de Lawrence Pilut (1 + 2), Jean-Sabastian Dea (1+1) i Andrew Oglevie (1+1), tots ells combinats per al gol de la pròrroga, els nord-americans de Rochester (9-3-1-2) van aconseguir l'única possessió del primer lloc a la classificació de la Divisió Nord de la Lliga americana d'hoquei amb una pròrroga de 3-2. victòria sobre els Cleveland Monsters (8-6-1-1) divendres al The Blue Cross Arena.

El Rochester ha guanyat ara 21 dels 30 possibles punts en els seus primers 15 partits de la campanya i ha acumulat punts en 10 dels últims 12 partits en general, amb un 7-2-1-2 durant aquest període. La victòria també millora els Amerks a 27-7-3-3 contra Cleveland des de l'inici de la campanya 2011-12.

A més de que Dea va lliurar el seu tercer esforç multipunt de la temporada com a líder de l'equip, Pilut i Oglevie van registrar cadascun el seu segon de la campanya. El porter Jonas Johansson va fer la seva tercera aparició consecutiva i novè a la general, aconseguint la seva quarta victòria mentre va fer 25 aturades.

Els davanters Zac Dalpe i Ryan MacInnis van encendre el llum de Cleveland, que va deixar caure el seu quart partit consecutiu, mentre que el guardameta Matiss Kivlenieks (5-1-2) va aturar 20 dels 23 tirs als quals va enfrontar, però es va endur la pèrdua de la pròrroga.