ACABA LA TEMPORADA PAL-MAC: l'equip de futbol femení del campionat de Red Raiders perd a les regionals

La temporada de futbol femení Pal-Mac va acabar dissabte a la nit. Enfrontant-se al Lewiston Porter de la Secció VI a la ronda regional del torneig, els Red Raiders no van poder recuperar-se d'un dèficit primerenc que va provocar l'atac de Lancer.

Lewiston Porter va saltar ràpidament a la primera part, marcant dos gols en els primers 10 minuts de joc. Molly Seither de Pal-Mac va poder posar els Red Raiders al tauler en un tir de córner poc després, reduint l'avantatge de Lancer a la meitat.

Lewiston Porter va poder marcar un gol més a la primera part, donant lloc a un marcador de 3-1 al descans. Els Lancers van marcar un altre gol fent el 4-1, però Maya Ikewood va respondre directament per Pal-Mac i va reduir el marcador a 4-2. No obstant això, no seria suficient per als Red Raiders, i Lewiston Porter va poder marcar un últim gol quan el rellotge avançava, amb el marcador final de 5-2 a favor dels Lancers.

Pal-Mac acabarà la temporada amb un rècord general de 18-3-0 i un rècord a l'est de Finger Lakes de 7-0-0. Va ser una temporada fantàstica per als Red Raiders, que es van recuperar del final decebedor de la temporada 2020 per aconseguir la glòria de la secció el 2021. El 2022 sembla ser igual de prometedor, ja que les màximes golejadores Maya Ikewood i Emma Robinson lideren la llista de retorn de Pal-Mac. .