#17 Messiah encapçala el #5 William Smith de futbol 2-1 en la batalla de rivals

GENEVA, N.I.— L'equip de futbol del William Smith College, cinquè classificat, ha estat superat per Messies, classificat al 17è classificat, en un concurs sense conferències al Cozzens Field aquesta tarda. Amb la derrota, els Herons són ara 2-1-0 a la temporada.

va marcar el gol de William Smith, el primer de la seva carrera universitària. i  repartiu els minuts a porteria, combinant per fer quatre aturades. Els Falcons van tenir dos jugadors diferents en gols rècord en la victòria. Ava Wert va jugar els 90 minuts a porteria.

PRIMERA MEITAT:

• Els equips van jugar igualats a la primera part, acabant els primers 45 minuts amb cinc tirs cadascun.
  • Va tenir la primera oportunitat del partit, rematant de cap un xut des del travesser.
  • Els Herons van obrir el marcador al minut 16 quan Kirts va llançar un xut des de la part superior de l'àrea de 18 iardes per davant de Wert.
  • Rachael Tirjan gairebé va empatar el partit al minut 24, però el seu xut va ser aturat per Nelson.
  • Els Falcons van empatar quan faltaven vuit segons de la mitja part amb el segon gol de la temporada d'Hannah Adair. Va aprofitar un error de Nelson a l'àrea d'atac i va disparar un xut a la xarxa oberta.

SEGONA MEITAT:

• Tirjan va marcar el gol de la victòria al minut 77. Va recollir una bola en profunditat de Brianna Seip i va llançar un xut a la cantonada inferior esquerra de la gàbia. Era el seu segon gol de la temporada.
  • Va tenir l'oportunitat d'empatar el partit amb un tir de falta al minut 88, però el seu xut des de 20 metres acaba de fallar el travesser.

ESTADÍSTIQUES CLAU:

• En un partit igualat, Messiah va tenir un lleuger avantatge de 10-8 en els tirs.
  • Els dos equips van fer cinc córners.

RACÓ DE L'ENTRENADOR:
'Volíem créixer des del cap de setmana passat', va dir l'entrenador en cap. “No tinc res més que grans coses a dir sobre la premsa i el treball dur que va fer el nostre equip en els primers 45 minuts fins als últims vuit segons. Això és el futbol de William Smith. Messies sempre és un gran rival i sempre jugarà fins al final i ho van demostrar amb el gol de punyal al final de la primera part, però això és el que fan tan bé'.

'Estem millorant cada partit', va dir Wilber. 'Crec que ha estat bo per a nosaltres tenir la qualitat dels rivals que hem tingut aquests dos últims partits'.

FINS A LA PROPERA:
William Smith tornarà a l'acció el dimecres 14 de setembre, quan surti a la carretera per enfrontar-se a Geneseo. El partit està previst que comenci a les 6 de la tarda.