Dan Willett de RIT i Carter Wilkie aconsegueixen honors mensuals d'hoquei atlàntic

el 2017 serà un mal hivern

Dan Willett, sènior del RIT, va ser nomenat Jugador Defensiu del Mes d'Hoquei Atlàntic per a l'octubre, mentre que el primer davanter Carter Wilkie Wan va ser votat com el Rookie del Mes, va anunciar dimarts.

Willett va ancorar la defensa del RIT durant un inici de temporada 4-2-2. Actualment lidera la nació amb 28 tirs bloquejats, inclòs un set màxim de la temporada en la victòria dels Tigres per 2-1 sobre St. Lawrence (16 d'octubre) seguit de tres actuacions consecutives de quatre blocs, inclòs el 3-2 dels Tigres. Trasllat de la carretera OT del número 13 de Notre Dame (21 d'octubre). Willett també va assistir al primer gol de la victòria de remuntada de RIT per 4-3 a Army (8 d'octubre).

Wilkie va obrir la seva primera campanya col·legial guanyant tres dels quatre primers honors de Atlantic Hockey Rookie of the Week, sumant quatre gols i dues assistències en els primers vuit partits dels Tigers. Va marcar el gol de la victòria del partit a la pròrroga a la visita de Notre Dame i va marcar un gol i una assistència en l'empat 3-3 dels Tigres contra Mercyhurst (29 d'octubre) la setmana passada. També va guanyar 76 de 141 enfrontaments, inclòs un 20 de 24, el màxim de la temporada, al sorteig de Mercyhurst.

RIT surt a la carretera aquest dissabte i diumenge (6-7 de novembre) per a un parell de partits a l'AIC. L'enfrontament està fixat a les 5:00 p.m. i a les 15.00 hores, respectivament.