Els Rochester Red Wings aconsegueixen una ratxa de set derrotes consecutives amb una victòria fora de casa sobre els RailRiders

Luis Garcia va marcar un home run d'un out, dues curses i novena entrada per enviar els Rochester Plates a una victòria de 5-3 sobre els Scranton/WB RailRiders el dijous, trencant una ratxa de set derrotes consecutives.

Els Plates (3-12) van caure per darrere 3-0 després de la primera entrada, però van remuntar gràcies a un parell de jonrones i un treball espectacular del bullpen.

La combinació de Ryne Harper (1 2/3 IP), Andres Machado (1 2/3 IP), T.J. McFarland (1 1/3 IP) i Justin Miller (1 IP) van llançar 5 2/3 entrades sense gols, permetent només dos hits i caminar amb 12 ponches.

El segon home run de Brandon Snyder de la temporada va retallar el marcador a 3-1 a la segona entrada abans que Daniel Palka en descartés un a la paret del camp dret per a un xut de dues carreres que empatava el partit, 3-3.

El quart partit del conjunt de sis jocs és divendres a la nit al Frontier Field. El primer llançament està programat a les 19:05.