Sykes aconsegueix el guanyador del joc mentre l'exèrcit de Boeheim guanya el títol TBT d'un milió de dòlars (cobertura completa)

Keifer Sykes va colpejar un triple per donar a l'exèrcit de Boeheim una victòria per 69-67 sobre l'equip 23 al partit de campionat del Torneig de bàsquet.

Va ser una batalla física intensa des del principi. Va ser un primer quart d'anada i tornada fins que l'exèrcit de Boeheim va fer un parcial de 5-1 per tancar-lo i agafar un punt d'avantatge al segon. L'exèrcit de Boeheim va mantenir el lideratge durant la major part del segon quart, però l'equip 23 va poder mantenir l'avantatge per a l'exèrcit de Boeheim en un sol inici del descans.

Un parcial de 6-0 de l'equip 23 a principis del tercer quart els va donar l'impuls, però l'exèrcit de Boeheim va lluitar perquè té tot el torneig. Un parcial de 6-1 cap al final del quart va donar a l'equip 23 un avantatge de 54-50 cap a l'últim tram.

L'equip 23 ampliaria l'avantatge a sis al quart quart, el més gran de qualsevol dels dos equips durant la totalitat del partit. Keifer Sykes faria grans trets a la quarta per ajudar a donar a l'exèrcit de Boeheim una avantatge d'un punt entrant al període d'Elam Ending amb un gol de 69.