Syracuse sorprèn Virginia Tech amb una remuntada tardana a Blacksburg (cobertura completa)

Totes les notes familiars d'aquesta temporada de futbol de Siracusa es van escampar i es van escampar durant 60 minuts d'una setmana més de palpitacions, angoixa entrenadora i, finalment, eufòria.

El camp posterior dinàmic de Syracuse de Garrett Shrader i Sean Tucker va ser fantàstic. Els equips especials no ho eren.

El marge d'anotació, de nou, va ser molt prim, aquesta vegada una emocionant victòria per 41-36 a Virginia Tech dissabte a la tarda al Lane Stadium que va arribar quan Shrader va llançar una pilota profunda i va absorbir un gran cop a Damien Alford per 35 iardes. passada de touchdown amb 19 segons restants en el reglament.

begudes desintoxicants per a la prova de drogues

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

DESTACATS DEL JOC:

RODA DE PREMSA POSTPARTIC DE DINO BABERS:

MITJANA:

per què no es reprodueixen els vídeos al meu ordinador?

PREVISUALITZACIÓ DEL JOC:

Syracuse i Virginia Tech s'enfronten dissabte al Lane Stadium. L'inici està programat per a les 12:30h.

Han passat 18 anys des que l'equip de futbol de Syracuse va jugar al Lane Stadium, una cosa que durant més d'una dècada com a rivals de BIG EAST va ser un esdeveniment bianual.

Syracuse i Virginia Tech van jugar cada any entre 1992 i 2003 com a enemics de la lliga i van ser dos dels programes més exitosos de la lliga, ja que un o l'altre va ser el representant del BIG EAST BCS Bowl de 1995 a 1999. Ambdues escoles finalment van abandonar el BIG EAST per unir-se a la Conferència de la Costa Atlàntica i la sèrie es va reprendre el 2016, encara que en divisions oposades.

Estem emocionats de jugar amb Virginia Tech, va dir l'entrenador en cap de Syracuse, Dino Babers. L'entrenador Fuente fa una feina fantàstica allà baix. Estem emocionats d'entrar a aquest lloc. No hi he estat mai, personalment, en 35 anys i he sentit que és un bon lloc per jugar. Sé que l'equip està entusiasmat per anar-hi i sabem que serà una tasca difícil.

Syracuse lidera la sèrie de tots els temps contra Virginia Tech, 10-8. Els Orange han guanyat tres de les quatre darreres reunions, inclosa la trobada del 2016 al Carrier Dome. Syracuse va obrir un partit de 17-17 amb touchdowns consecutius al quart quart per derrotar als Hokies número 17 per 31-17. El triomf va suposar la primera victòria de l'Orange sobre un equip classificat des del 2012 i va ser la primera victòria de l'ACC per Babers.

Aquest partit es va afegir a la llista de thrillers entre els dos equips. El 2002, Damien Rhodes va anotar en una carrera de 25 iardes en la primera jugada de la tercera possessió de la pròrroga i després va anotar la conversió de dos punts per donar a l'Orange un avantatge de 50-42. Syracuse va aconseguir la victòria quan el safety Maurice McClain va interceptar una passada de Bryan Randall a la zona final en la primera jugada de la tercera possessió de la pròrroga dels Hokies. Troy Nunes va llançar 403 iardes, el màxim de la seva carrera, que ocupa el segon lloc a la llista de rècords d'un sol joc de 'Cuse'.

L'any 2000, Dwight Freeney va batre els rècords d'un sol partit de la Conferència de Syracuse i BIG EAST contra els Hokies i Michael Vick amb 4,5 sacs en una derrota per 22-14. La temporada següent, l'Orange va derrotar al número 5 Virginia Tech, 22-14, al Lane Stadium.

Potser el joc que ve al cap primer als fans de Syracuse és el clàssic instantani de 1998 al Dome. Els Hokies, que van liderar 21-3 a la primera meitat, van recuperar un punt bloquejat per a un touchdown, van retornar un fumble de 78 iardes per un touchdown i van interceptar una passada en una conversió de 2 punts de Syracuse per a una seguretat. Un gol de camp al quart quart va donar a Virginia Tech un avantatge de 26-22. El final del joc va ser una marxa de 14 jugades i 83 iardes que va consumir els últims 4:42 del partit. Els taronges es van enfrontar amb un quart i set en el seu propi 44, però Donovan McNabb va mantenir viva la remuntada amb una lluita de 41 iardes.

El joc es va capturar a l'últim moment quan McNabb va connectar amb una passada de touchdown de 13 iardes a Stephen Brominski per donar-li a l'Orange una victòria per 28-26.