El lacrosse femení de Syracuse passa per Loyola, 20-8, a l'obertura del torneig NCAA (cobertura completa)

L'equip femení de lacrosse de Syracuse va llançar Loyola amb una victòria per 20-8 contra Loyola a la segona ronda del torneig de la NCAA.

L'Orange, cap de sèrie número 3, va acabar la temporada contra els Greyhounds amb un rècord perfecte de 2-0, amb tots dos partits compartint diverses similituds.

Els taronges van obrir la temporada amb una victòria per 18-6 sobre el Loyola en què el Syracuse va marcar el primer i el tercer gol del partit abans de continuar amb ratxas de gols més llargues i ininterrompudes. L'èxit golejador va continuar en el primer partit de Syracuse del torneig, amb els taronges en dues ratxas de quatre gols i agafant una avantatge de 13-4 a la primera part.

Meaghan Tyrrell, que ha prosperat des que va anotar tres gols en aquell primer partit, va marcar set gols i va afegir tres assistències per 10 punts. Ja de camí cap a un lloc de la història de Syracuse, Tyrrell va consolidar el seu lloc empatant el rècord de més gols i punts en un partit de torneig. La seva germana petita, Emma Tyrrell, va marcar quatre gols i tres assistències.

Sam Swart, que va marcar quatre gols contra el Loyola a principis d'aquesta temporada, va acabar amb tres gols. A l'altre extrem del camp, Syracuse va limitar la producció d'Elli Kluegel de Loyola. Kluegel és una de les millors jugadores dels Greyhounds, però després d'haver marcat només una vegada en l'inici de la temporada, es va limitar a dos gols en el partit de la segona ronda.

Emma Ward va ser l'única altra jugadora de Syracuse que va marcar múltiples gols, marcant-ne dos. La estudiant de primer any Maddy Baxter, que va marcar el seu primer gol de la seva carrera contra el Loyola, va trobar el fons de la xarxa una vegada, fent de Sierra Cockerille l'única jugadora sana de l'inici de la temporada que no va tornar a marcar contra els Greyhounds. Cara Quimby, Emily Ehle i Jenny Markey van afegir un gol cadascuna al marcador.

Els 20 gols de Syracuse van empatar Stonybrook com el segon més anotat a la segona ronda, un per darrere dels 21 gols del Boston College.

Asa Goldstock es va acostar més al rècord del programa en estalvis de carrera, fent set per moure el seu total a 640 – 20 parades lluny del primer lloc.

Syracuse jugarà contra el cap de sèrie número 6, Florida, a la ronda de quarts de final la setmana vinent a l'estadi de futbol de la Universitat de Syracuse. Encara no s'han anunciat dates, horaris i llocs concrets, però l'Orange jugarà el dissabte 22 de maig o el diumenge 23 de maig.