El lacrosse femení de Syracuse arriba a la Final Four amb una victòria 17-11 sobre Florida (cobertura completa)

Meaghan Tyrrell va buscar un carril obert a la marca dels 12 metres, va girar a l'esquerra i es va trobar amb un defensor de Florida, després va girar a la dreta i es va enfrontar a un altre. Meaghan Tyrrell va intentar passar quan la pilota va caure a terra quan el seu pal va xocar amb els seus defensors.

Sam Swart es va llançar per agafar la pilota a terra enmig del caos i els defensors de Florida la van pulular a la recerca de la pilota mentre sonava el xiulet. Els Gators es van guanyar la possessió, consolidant la vuitena facturació de Syracuse en els primers 30 minuts de joc.

restaurants prop de seneca falls ny

Menys d'un minut després, Emily Heller va tallar el 8 metres, es va col·locar davant de la portera de Syracuse Asa Goldstock i va enviar la pilota a la xarxa per empatar el partit a 5 de cap a la mitja part.

El número 3 Syracuse (16-3, 8-2 Atlantic Coast) es va enfrontar dissabte al número 6 Florida (18-3, 10-0 American Athletic) als quarts de final del Torneig de la NCAA. Els Gators van entrar al joc amb una ratxa de 15 victòries consecutives, mantenint els oponents a menys de 10 gols en tots els enfrontaments menys dos aquesta temporada. Però als quarts de final, l'Orange va anotar 17 gols contra Florida per passar a les semifinals del Torneig de la NCAA.