Els Yankees van deixar en blanc els Astros a Houston

Els ianquis de l'any recent tenen dificultats per reflexionar amb afecte sobre les seves visites al Minute Maid Park, associant aquest edifici amb grans batalles i un desamor que acaba la temporada. No obstant això, no hi ha temps com el present per capgirar aquest guió.

Jugant el seu primer partit a Houston des de la postemporada del 2019, Brett Gardner i DJ LeMahieu van aportar dobles de dues curses cadascun, mentre que Nestor Cortes va llançar sense gols en un altre magnífic inici, que va portar els Yankees a una victòria per 4-0 sobre els Astros divendres al vespre.

El ianqui més llarg, i el que va experimentar el silenci d'un club visitant derrotat tant el 2017 com el 2019, Gardner va obrir el marcador amb un noqueig de dos outs a la quarta entrada davant de Jake Odorizzi de Houston, que en va dispersar set. hits en sis entrades.

Cortés va ser millor, desconcertant els Astros amb una varietat de llançaments i lliuraments mentre va reduir la seva efectivitat a 1,05. El nadiu de Texas Lucas Luetge va entrar quan l'alineació es va girar en el cinquè, va colpejar Jose Altuve per acabar el quadre, i després va girar una sisena perfecta.

LeMahieu va oferir una assegurança amb un fantàstic al bateig de 10 llançaments enfrontant-se a Bryan Abreu al setè, colpejant una bola corba al camp esquerre i cobrant dues carreres.