Els Amerks superen a Rocket per 4-3

Michael Mersch (2+0), Brandon Davidson (1+1) i Jack Quinn (0+2) van anotar un parell de punts per ajudar els americans de Rochester (3-2-0-0) a guanyar per 4-3. el Laval Rocket (4-3-0-0) divendres a la nit a la Place Bell.

Amb la victòria, Rochester millora a 14-3-0-0 de tots els temps contra Laval abans de la represa de dissabte a la tarda i ha estat victoriós en 10 de les últimes 11 trobades que es remunten a la campanya 2017-18. A més, durant els primers 17 partits de la sèrie de cara a cara amb el Rocket, els Amerks han marcat tres o més gols en 13 competicions, que inclouen vuit de les nou reunions al nord de la frontera.

Mentre que Mersch i Quinn van produir cadascun el seu segon i tercer esforç multipunt de la temporada, respectivament, Davidson va recollir el seu primer des del 18 de desembre de 2019 com a membre de Stockton Heat. Casey Fitzgerald va marcar el gol de la victòria amb el seu segon marcador de la campanya per completar el marcador, mentre que el porter Aaron Dell (2-0-0) va fer la seva segona aparició de la temporada i va fer 32 aturades.

quan reobriran les oficines de la seguretat social

El davanter de Laval, Ryan Poehling, va recollir un parell d'assistència, mentre que Corey Schueneman i Rafaël Harvey-Pinard van anotar els seus primers gols de la temporada en la derrota, que va trencar la ratxa de tres victòries a casa del Rocket de l'obertura de la temporada. Xavier Ouellet va anotar el seu segon balanç de la temporada durant el tercer període de reglament com a porter Cayden Primeau (3-1-0), que va fer una blanqueja dimecres a la nit contra els Marlies de Toronto, va aturar 18 dels 22 tirs que va enfrontar i va patir el primer. pèrdua de la temporada.

A mesura que els Amerks mantenien una petita avantatge de 3-2 amb menys de cinc minuts pel final del reglament, el trio de línia de JJ Peterka, Sean Malone i Quinn va mantenir el Rocket atrapat dins de la seva pròpia zona durant un canvi prolongat. Després que Peterka es va llançar per llançar el disc lliure i Quinn el va mantenir dins de la línia blava, Malone va patinar per la paret dreta abans de deixar el disc a Fitzgerald al punt correcte. El defensa de tercer any va fer un tir i el va passar per davant del guant de Primeau per posar a Rochester per 4-2 amb 4:47 restants en el tercer període.

Laval va anotar 25 segons després del gol per retallar l'avantatge de Rochester, però estaria tan a prop com estarien, ja que Dell i els Amerks van aguantar la victòria per 4-3 per millorar a 8-1-0-0 de tots els temps dins de Place. Campana contra el coet.

Amb el davanter dels Amerks, Brendan Warren, marcant una penalització per enganxament a principis del primer període, Rochester va rebre el primer power-play del joc a les 3:21.

usps estafes de canvi d'adreça

Amb només 16 segons després de la infracció, els Amerks van aprofitar l'avantatge de l'home, ja que van utilitzar una passada ràpida al voltant del perímetre abans que Mersch recollis un tir de Quinn darrere de la xarxa i l'omplessin sota el coixinet esquerre de Primeau.

Els equips no van poder generar gaire ofensiva durant la resta del període, ja que el Rochester es va avançar 1-0 al descans.

En el primer minut del segon període, però, els Amerks van doblar la seva avantatge quan Davidson va disparar un xut per davant d'un Primeau tapat des del punt de cara a la dreta.

4t xec d'estímul 0

Ethan Prow i Brandon Biro, que van tenir un parell d'assisències en el seu debut de temporada dimecres a la nit, es van acreditar amb els ajudants del primer gol de Davidson com a Amerk quan Matej Pekar estava fora davant de Primeau abans que Davidson disparés el tir.

El Rocket va aconseguir el lideratge de Rochester quan Schueneman va anotar el seu primer balanç de la temporada a les 15:17 mentre Laval estava en el poder.

Tot i que la sortida de Rocket va disparar als Amerks 10-1 durant els primers set minuts de l'estrofa i el marcador va ser un partit d'un gol, el segon de la nit de Mersch va restaurar l'avantatge de dos gols de Rochester amb 10:21 per jugar al marc.

En el seu segon compte de la nit, Mersch es va situar davant de la porteria quan Davidson va enviar un xut baix cap a la xarxa de Rocket. El capità de l'equip d'Amerks va oferir una redirecció de l'últim segon per al seu quart gol de la pissarra. Linus Weissbach i Davidson van ser acreditats amb les assistències.

En els darrers tres partits de Mersch, ha anotat sis punts (4+2) per passar a la segona posició de l'equip en anotació, mentre que Davidson té cinc punts (1+4) en les seves últimes cinc sortides, que inclou tres assistències en cadascuna de les últimes. tres concursos. Actualment està a quatre punts del lideratge de l'AHL per la majoria d'un defensa.

El marcador es va mantenir sense canvis fins que Harvey-Pinard va fer un revés per sobre de l'espatlla esquerra de Dell a les 6:20 de l'últim període de regulació.

quant costa un pneumàtic de nascar

Fitzgerald va lliurar el guanyador del partit a les 15:13 abans que Ouellet acabés de marcar la nit amb el seu segon de la temporada 42 segons després.

DESTACATS DEL JOC:

Els Amerks acaben el seu swing canadenc de quatre partits i van a escombrar el cap de setmana el dissabte 30 d'octubre en una represa contra el Rocket al Place Bell. Després de la 1:00 p.m. inclinat, els equips romanen inactius fins que Laval fa el seu primer viatge de la campanya a Rochester l'11 de desembre.