Amerks s'allunya dels Senators en els últims minuts per guanyar 4-3

Gràcies al gol de la victòria de Michael Mersch (1+1) a 1:47 del final del reglament, els nord-americans de Rochester (5-2-0-0) van allargar la seva ratxa de victòries a tres jocs seguits amb un 4-3. darrere de la victòria sobre els Belleville Senators (2-6-0-0) dimecres a la nit al The Blue Cross Arena.

Amb la victòria, el Rochester ha guanyat cinc dels seus últims sis partits i ocupa el segon lloc a la classificació de la Divisió Nord de l'AHL. Amb quatre gols aquesta nit, els Amerks han marcat dos o més gols en 17 de les 20 reunions anteriors amb els Senators, que inclou 12 partits en què han produït quatre o més balanços.

Amb el seu gol de la victòria, Mersch té gols en cinc partits seguits, la qual cosa estableix un nou màxim de la seva carrera, i també ha registrat 11 punts (6+5) sobre la seva ratxa actual de cinc partits. És la seva ratxa consecutiva de punts més llarga des que va publicar la millor ratxa de set de la seva carrera del 27 de març al 10 d'abril de 2015 com a membre dels Manchester Monarchs quan va obtenir 12 punts (7+5).

jugadors de pòquer famosos de la història

Jack Quinn, que va ser homenatjat com el novell del mes de l'AHL a principis de setmana, va recollir un parell de punts (1+1) per la seva cinquena actuació consecutiva de múltiples punts per començar la temporada i per passar al segon lloc de la lliga a la general. anotant amb 12 (6+6) durant els seus primers set jocs. Des de la temporada passada, el nadiu d'Ottawa, Ontario, ha sumat 15 punts (6+9) en les seves últimes 10 sortides.

Mark Jankowski va tornar a l'alineació després de perdre's els tres partits anteriors amb una lesió a la part inferior del cos i va marcar el seu primer gol com a Amerk, mentre que Sean Malone va marcar el marcador quan va anotar el segon de la campanya durant el tercer període. Oskari Laaksonen va anotar una assistència per avançar la seva ratxa de punts a quatre partits, mentre que Casey Fitzgerald, JJ Peterka i Mattias Samuelsson també van comptar amb un ajudant. Samulesson va debutar a la temporada després de ser cedit a Rochester al matí dels Buffalo Sabres i es va perdre els primers sis partits de la temporada amb una lesió a la part inferior del cos.

El porter Aaron Dell va ampliar la seva ratxa de victòries a tres victòries consecutives, ja que va fer 27 aturades en la seva tercera aparició de la temporada.

Jake Lucchini (1+1) i Zac Leslie (0+2) van aconseguir dos punts per Belleville, que va caure la seva cinquena competició en els últims sis partits. Mark Kastelic va reservar el seu segon de la campanya després que Roby Jarventie fos acreditat amb el seu primer.

El netminder Mads Sogaard (1+2) va aturar 20 dels 24 tirs que va enfrontar, però va patir la seva segona derrota de campanya després d'anar 7-0-0 durant la temporada 2020-21.

Enfrontant-se a un desavantatge de 3-2 a l'1:20 del tercer període, els Amerks van empatar el seu cinquè joc de poder del partit al principi del marc.

Com que Rochester estava a l'avantatge de l'home, Mersch va superar un patinador dels Senators fins a les taules en el punt correcte abans que Peterka el recollis i el llisqués a Quinn al cercle més llunyà. Tot i que Quinn l'ha mollat ​​momentàniament, va fer una passada amb la mà enrere entre els punts per a Malone. El nadiu de Buffalo va trepitjar el xut i el va disparar a la cantonada superior per igualar el marcador a tres.

L'objectiu va ser el segon compte de poder del Rochester de la nit i el cinquè en els últims quatre partits.

Els dos equips van limitar les possibilitats ofensives de l'altre durant la resta del tercer i semblava que el partit es decidirà a la pròrroga. No obstant això, els Amerks van aprofitar l'impuls d'un penal tardà abans d'aconseguir el seu primer i únic avantatge del partit en els dos últims minuts de joc.

Després que Fitzgerald va complir una infracció, el blau va agafar el disc al punt correcte i va veure Samulesson a l'altre costat del gel. Tot i que el pal de Samuelsson va trencar el tir, Mersch el va agafar i el va treure de l'espatlla de Sogaard amb 1:47 del final del partit.

Belleville va tirar el seu porter per forçar la pròrroga, però Dell i companyia van aguantar l'atac per completar la victòria per 4-3.

llocs web com Ashley Madison que són gratuïts

Tot i superar els Senators per 12-3 durant els primers 17 minuts del període inicial i tenir el primer power-play del partit, els Amerks van entrar al primer descans de l'entreacte perdent 1-0.

Belleville va matar amb èxit el seu propi penal abans d'aprofitar l'avantatge de l'home, ja que Lucchini es va connectar amb un missatge únic de Leslie i Sokolov des del punt de cara a la dreta. El tir va mirar des de la part superior del travesser i darrere de Dell amb 1:30 restant al marc.

Cap dels dos equips va generar moltes ocasions ofensives en el segon període fins que els dos clubs van intercanviar gols a 1:55 de diferència durant el power-play.

Amb el compte de Rochester, Laaksonen va pessigar el punt correcte per donar el disc a Mersch aparcat darrere de la xarxa. Quan va sortir davant de la gàbia, va enviar una passada creuada a Quinn al cercle llunyà. El debutant va perdre poc temps quan va fer un tir i va vèncer a Sogaard per igualar el partit a un a les 15:27 del període.

Belleville va recuperar el lideratge 55 segons després quan Jarventie va dirigir el seu propi marcador de joc de poder a les 16:22 de Lucchini i Leslie.

El marcador 2-1 es va mantenir fins als 67 segons de l'últim període de joc, quan Jankowski va marcar el seu primer gol de la temporada.

Els Senators van tornar a respondre en el canvi següent, però Rochester va marcar un parell de gols per acabar el marcador i guanyar la victòria per 4-3.

DESTACATS DEL JOC:

quan és el control d'estímul del 2000

Els Amerks busquen aconseguir quatre victòries consecutives el divendres 5 de novembre quan rebin el rival de la Divisió Nord, Toronto Marlies, a les 19:05. al The Blue Cross Arena. El partit serà el segon de sis reunions programades entre els dos equips i es transmetrà amb amor a The Sports Leader 95.7 FM/950 AM ESPN Rochester i AHLTV.