Amerks lidera Rocket en el thriller de la pròrroga per completar l'escombrat del cap de setmana

Un joc d'anada i tornada salvatge que va veure un total de sis gols en el tercer període va acabar amb Oskari Laaksonen lliurant el guanyador del partit amb 1:13 de la pròrroga per acabar amb una emocionant victòria per 6-5 dels americans de Rochester (4-2). -0-0) sobre el Laval Rocket (4-3-1-0) dissabte a la tarda a la Place Bell. Amb la victòria, els Amerks van completar l'escombrada de dos jocs sobre el Rocket i van tancar el seu swing de quatre jocs amb sis dels vuit possibles punts per pujar a la classificació de la Divisió Nord de l'AHL.

La victòria, la segona de Rochester en tantes nits contra Laval, millora els Amerks a 15-3-0-0 de tots els temps contra el Rocket, inclòs el 9-1-0-0 al nord de la frontera. Els Amerks també han guanyat 11 dels darrers 12 enfrontaments que es remunten a la campanya 2017-18 i han marcat tres o més gols en 14 de les 18 competicions, que inclou nou de les 10 trobades a Laval.

El capità dels Amerks, Michael Mersch, va allargar la seva ratxa de gols a quatre partits seguits i també va afegir dues assistències, mentre que Jack Quinn va fer el seu quart esforç consecutiu de múltiples punts amb un gol i una assistència per convertir-se en el primer jugador de l'AHL a assolir la marca dels 10 punts. temporada. El davanter novell va acabar el mes d'octubre amb 10 punts (5+5) i actualment lidera la lliga en anotacions en només sis jornades.

JJ Peterka també va acabar amb dues assistències, inclòs l'ajudant principal del guanyador de la pròrroga de Laaksonen, i Ryan MacInnis també va fer dues assistències a la victòria, el seu primer joc de diversos punts el 26 de febrer de 2020 com a membre de Cleveland Monsters. Linus Weissbach va anotar el seu tercer marcador de la campanya i Matej Pekar i Jimmy Schuldt van recollir els seus primers gols de la temporada, respectivament.

El porter Ukko-Pekka Luukkonen (2-2-0) va igualar el seu rècord de la temporada, ja que va fer 33 aturades mentre feia la seva quarta aparició de l'any.

L'ex Amerk Jean-Sebastien Dea (1+1), Ryan Poehling (1+1), Terrance Amorosa (0+2), Alex Belzile (0+2) i Jesse Ylönen (2+0) van produir un parell de punts. per a Laval, que va patir la seva segona derrota consecutiva a casa després d'haver començat la temporada amb un 3-0-0-0 sobre el gel local. Michael Pezzetta va completar el marcador a la tarda mentre va anotar el seu terç de la pissarra. El porter Michael McNiven (1-1-1) va fer la seva tercera aparició de la temporada i va acabar amb 20 aturades en la pèrdua de la pròrroga.

Després de veure com el Rocket marcava un parell de gols a 50 segons d'Ylönen i Dea al final del reglament per forçar la pròrroga, els Amerks van començar la sessió extra amb tres tirs de grau A, però McNiven els va negar.

Peterka va ser un dels tres patinadors juntament amb Quinn i Mason Jobst que van ser aturats, però quan el quadre addicional arribava als darrers 90 segons, el davanter novell va patinar amb el disc pel costat esquerre del gel, cridant l'atenció dels defensors del Rocket. . Quan Peterka va arribar al costat esquerre del plec, va colpejar Laaksonen entre els cercles d'enfrontament i el defensa finlandès va enfilar el disc a la xarxa per davant d'un McNiven en salt per donar-li la victòria als Amerks per 6-5.

Després que els Amerks portés l'avantatge de l'1-0 gràcies al cinquè de la temporada de Quinn, Laval va convertir la desavantatge en un avantatge propi d'un gol, ja que van anotar un parell de comptes amb 2:20 de diferència prop de la meitat del segon període. .

Al primer marcador de Rocket, Xavier Ouellet va enviar una passada de gel creuat a Poehling. L'antic primer jugador va mostrar paciència mentre va simular un tir a la dreta de Luukkonen abans de llançar amb un revés al braç esquerre del porter finlandès.

Només dos minuts més tard, Laval va mantenir els Amerks dins de la seva pròpia zona abans que Ylönen aplegués el disc al cercle esquerre i es va fer camí entre els punts de cara a cara. Mentre estava envoltat de patinadors de Rochester, el davanter de segon any va ficar un xut sota el travesser a les 10:34 per donar a Laval el primer avantatge de la competició.

Els Amerks, tot i estar subjectes a un xut en els primers 11 minuts del segon període, van obligar a Laval a fer la guinda i van aprofitar l'enfrontament posterior quan Mersch va agafar un disc solt per sota de la línia de gol i va passar per davant del plegar. Quan el quatre golejadors de 20 gols es va girar cap a la xarxa, va fer lliscar el disc entre els coixinets de McNiven per igualar el partit a dos.

El cinquè gol de la temporada de Mersch de Quinn i MacInnis li dóna nou punts (5+4) i tres sortides de múltiples punts, que inclouen dos jocs de tres punts, per passar al segon lloc de la lliga en anotacions en els últims quatre partits.

Laval va anotar 1:59 en el tercer període per prendre una avantatge de 3-2 abans que Weissbach, Pekar i Schuldt marquin tots amb 4:04 de diferència per donar a Rochester un avantatge de dos gols.

Aparentment, els Amerks van tenir tot l'impuls, però després d'una penalització d'interferència tardana, juntament amb el Rocket que va treure McNiven per avantatge de dos, Laval va portar el marcador a 5-4 amb 5:18 del final del reglament.

Menys d'un minut després després del segon compte de Ylönen de la competició, Dea va rebre un missatge de la porta del darrere de Belzile i va empatar el partit per forçar el primer període de pròrroga per als dos equips aquesta temporada.

s'ha de retornar el xec d'estímul

Durant el marc extra, Rochester va superar el Rocket per 3-1 abans que Laaksonen segelís la victòria per 6-5 per donar als Amerks vuit victòries consecutives contra Laval i un rècord perfecte de 4-0-0-0 en partits decidits més enllà de la regulació.

DESTACATS DEL JOC:

Els Amerks tornen a casa a The Blue Cross Arena per a un breu partit de dos partits a partir del dimecres 3 de novembre en una represa contra els Senators de Belleville. Les 7:05 p.m. L'enfrontament serà la segona de les vuit reunions programades entre els dos equips aquesta temporada i es transmetrà en directe a The Sports Leader 95.7 FM/950 AM ESPN Rochester així com a AHLTV.