Bills rebutjats a casa pels Colts, 41-15 (cobertura total)

Amb una pluja freda i constant que va caure a l'Highmark Stadium diumenge a la tarda, els Indianapolis Colts van portar la calor en forma de corredor Jonathan Taylor que es va precipitar per tota la defensa dels Bills en la victòria dels Colts per 41-15 sobre Buffalo.

La primera meitat no ha estat amable amb els Bills des de la setmana d'acomiadament, però diumenge, no només l'atac de Buffalo estava lluitant.

Tot i que la defensa dels Bills ha estat normalment robusta al primer quart, els Colts van anotar un touchdown en la seva primera possessió i després van aprofitar una intercepció de Josh Allen amb un altre touchdown, trencant efectivament la ratxa de 13 jocs de Bills d'evitar que els oponents anonessin touchdowns en el primer quart.

Res va anar bé a banda i banda de la pilota per als Bills en aquest. Allen i l'atac no van poder estar en la mateixa pàgina, amb el quarterback de 258 milions de dòlars que va tenir la seva pitjor sortida de la temporada. Allen acabaria el joc 21 de 35 per 209 iardes, dos TD i dues intercepcions. Només ha completat set passades a la segona meitat.

Juntament amb la dura actuació ofensiva, la defensa de Buffalo no va poder aturar Taylor, que va córrer per 185 iardes impressionants i va tenir una mà en 5 touchdowns, quatre corrents i una captura de TD. Abans del joc dels Colts, la defensa dels Bills només havia cedit una mitjana de 83 iardes per partit a terra.

Els Bills passen a 6-4 durant la temporada, els Colts passen a 6-5.

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

Puc demanar cita a l'oficina de la seguretat social?

MITJANA:

PREVISUALITZACIÓ DEL JOC:

En les últimes dues setmanes, els Bills i els Colts han jugat amb els Jets i els Jaguars. Els Colts van guanyar els dos enfrontaments, mentre que els Bills es van dividir. Els dos es juguen a la setmana 11 mentre s'enfronten per primera vegada des que Buffalo els va vèncer a la ronda de Wild Card dels playoffs la temporada passada.