El Cornell derrota a Brown a la pròrroga per 3-2

2.000 dòlars mensuals d'estímul

El davanter júnior Matt Stienburg va marcar dos gols, inclòs el seu segon guanyador de la pròrroga en només el setè partit de la temporada, per aixecar l'equip d'hoquei masculí de Cornell a una victòria per 3-2 sobre Brown el divendres a la nit a Lynah Rink.

Puntuació de la caixa

Cornell (6-1, 4-1 ECAC Hockey, 2-1 Ivy League) —que va entrar el cap de setmana va ocupar el novè lloc a l'enquesta de la revista USA Today/USA Hockey i el 10è a l'enquesta d'USCHO.com— mai va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva joc. Però el Big Red va haver de sobreviure a molts moments d'angoixa quan Brown (1-3, 1-3, 1-2) es va reunir per forçar el quadre addicional.

Tot això es va posar a descansar en la pròrroga de tres contra tres, on el Big Red va millorar fins a 3-0 en la seva primera incursió al nou format de la NCAA per trencar els empats després del temps reglamentari. La jugada va començar amb el defensa júnior Sam Malinski que va fer un gran cop dins de la línia blava de Cornell per interrompre l'avançament de Brown del disc. Els Bears van mantenir la zona però van intentar forçar el disc cap a la ranura, només per fer que Stienburg interceptés la passada i comencés el contraatac.

La passada de Stienburg va enviar Andreev a velocitat a la banda esquerra de la zona neutral, mentre que Malinski, el canvi del qual s'acostava a un minut sencer, va evitar un canvi passant a velocitat per sobre de la banqueta del Big Red i cap a la zona. Andreev mai va poder trobar un carril de passada a Malinski, però el seu impuls a la xarxa va obligar a una ràpida retirada de tots els defensors de Brown, i Andreev va utilitzar l'espai per aixecar-se i maniobrar cap a la ranura. L'atac retardat va permetre a Stienburg trobar espai al cercle a la seva banda fora, on Andreev el va trobar amb una passada perfecta per a un cronometratge que Stienburg va superar el bloquejador del porter Brown Mathieu Caron.

Stienburg també va ser el responsable del primer gol del Big Red amb 59,9 segons per al final del primer període. El gol també va comptar amb l'assistència d'Andreev, que compta amb 10 punts en els seus últims tres partits, i del defensa de primer any Hank Kempf. Només 21 segons després del segon període, el davanter de segon any Kyle Penney va anotar el tercer de la temporada per doblar l'avantatge.

Però a mesura que el joc va passar d'un joc principalment de cinc contra cinc a un joc esquitxat de jugades de poder al segon període, els Bears van trobar el camí de tornada al joc.

com transportar un televisor sense caixa

Em va decebre la manera com van jugar els nostres nois aquesta nit després del primer període, va dir Mike Schafer '86, l'entrenador en cap d'hoquei masculí de Jay R. Bloom '77 a Cornell. Vaig pensar que recordava bastant el partit de la Unió (el 12 de novembre): vam sortir i vam ser terribles en el joc de força després de marcar el segon gol. … Crec que pensàvem que seria més fàcil del que seria.

Després que el Big Red malgastés les dues primeres jugades de poder del joc, el pèndol va tornar cap als Bears i van majúscules. Cole Quisenberry va anotar amb l'avantatge de l'home a la meitat del partit, després Michael Maloney va anotar en un rebot per empatar el partit amb 16:23 per jugar el tercer.

Augment de la seguretat social per al 2021

Tan bon punt aconseguim un avantatge, volem poder mantenir-lo. Però no és una cosa fàcil de fer, i tenim un equip jove, i crec que tot això forma part del procés de creixement, va dir Stienburg. En definitiva, hem aconseguit la victòria i això és el que volem fer, però volem facilitar-nos-ho una mica allà i no haver d'anar a la pròrroga.

Però quan més es va necessitar el penal de Cornell en un penal important només dos minuts després del gol de Maloney, es va lliurar. Nate McDonald va fer tres dels 30 estalvis més alts de la seva carrera durant la nit per ajudar a eliminar aquesta oportunitat de Brown i, finalment, ajudar el Big Red a guanyar a la pròrroga.

El PK de cinc minuts va ser molt important per a nosaltres. ... Molts nois van donar un pas per nosaltres a la banqueta, va dir McDonald. Quan un noi cau així, només és una oportunitat per a altres nois de triar-ne un. Crec que això és el que hem fet aquesta nit.

Amb el seu parell de comptes, Stienburg va agafar el lideratge de l'equip en gols amb cinc, alhora que va ampliar la seva ratxa de gols a sis partits, el millor de la seva carrera, inclosos vuit punts en els seus últims tres jocs. L'assistència de Kempf va empènyer la seva ratxa de gols a quatre partits.

Cornell va empatar pel primer lloc a l'ECAC Hoquei amb Harvard inactiu, donant als dos equips 11 punts en cinc partits. El Big Red tindrà l'oportunitat de prendre possessió en solitari d'aquest lideratge dissabte, quan s'enfronti a Yale a les 19 h. en l'últim partit real de l'equip a casa a Lynah Rink durant més de dos mesos.

Hem jugat malament? No, crec que no hem jugat malament, va dir Schafer. Hem jugat prou bé segons els nostres estàndards? No... Vam tenir alguns nois que van respondre bé i altres que no van respondre bé.