Caiguda cruixent als óssos en la tanda de penals, 5-4

El Syracuse Crunch va anotar dos gols en el tercer període per forçar la pròrroga, però finalment va caure davant els Hershey Bears, 5-4, en una tanda de penals aquesta nit al Upstate Medical University Arena.

Remi Elie, Andrej Sustr i Charles Hudon van registrar esforços de múltiples punts mentre l'equip passa a 5-5-1-1 la temporada i 1-0-0-1 a la sèrie de quatre partits contra els Bears.

El porter Amir Miftakhov va aturar 31 de 35 tirs a la xarxa per al Crunch. Pheonix Copley va desviar 34 de 38 i 2 de 3 intents de tiroteig entre les canonades dels Bears. Syracuse va ser 1-de-5 en el joc de poder i 2-de-3 en el penal.

Els Bears van començar anotant només 43 segons d'inici del partit. Joe Snively va forçar un balanç a la ranura i va preparar Beck Malenstyn per anotar mentre patinava des del costat dret. El Crunch va empatar ràpidament el marcador 32 segons més tard, quan Gabriel Dumont va donar de menjar a Sean Day per un xut de punt esquerre.

Hershey va recuperar el seu lideratge a les 11:25 mentre jugava amb força. El xut de Bobby Nardella des de la part inferior del cercle esquerre es va aturar, però Snively va trobar el rebot i el va arrossegar. Després, Syracuse va respondre als 15 minuts per empatar el partit per segona vegada. Copley va aturar la breu escapada d'Hudon, però el disc es va mantenir al plec perquè Elie creués la línia de gol.

Els Bears van marcar dos gols amb només vuit segons de diferència per aconseguir un avantatge de 4-2 en el segon període. A les 8:23, Snively va fer el seu segon de la nit redirigint el tir de punt de Garrett Pilon mentre tallava la zona. Uns segons més tard, Drake Rymsha va centrar el disc des del costat dret perquè Ryan Dmowski hi intervingués mentre retallava la ranura.

Syracuse va anotar dos gols en el tercer període per recuperar la desavantatge de dos gols i forçar la pròrroga. Només 23 segons després del tercer període, Elie estava davant de la gàbia per pala en el seu segon de la nit després que Dumont deixés caure el tir del cercle dret de Sustr. A les 12:29, Sustr va marcar un gol propi per empatar el partit amb avantatge d'home. Un rebot va tornar a la ranura perquè el folre blau l'enviés a casa amb una bufetada.

Després d'una pròrroga sense gols, el partit va anar a tancament. Gage Goncalves i Mike Sgarbossa van anotar tots dos a la primera ronda. Hudon va ser bloquejat en el seu intent de segona ronda, però Snively va marcar per als Bears. Hershey va aconseguir la victòria quan Copley va fer l'aturada a Otto Somppi a la tercera ronda.