El gol de Faso eleva el futbol número 6 de William Smith a la victòria per 2-1 al Geneseo

GENESEU, N.I.— El gol de davanter del William Smith College al minut 72 va aixecar els Herons, sisè classificats, amb una victòria per 1-0 sobre el Geneseo en una competició sense conferència al College Stadium aquest vespre. Amb la victòria, William Smith té ara 3-1-0 a la temporada.

La defensa dels Herons va limitar els cavallers a només tres tirs en la competició. va jugar els 90 minuts a la porteria mentre va aconseguir el seu primer blanqueig de la temporada.

Angel Bennett va jugar els 90 minuts a porteria per a Geneseo (1-3-1). Va fer cinc aturades.

PRIMERA MEITAT:

llista de les millors marques de rellotges
  • William Smith va tenir la primera oportunitat del partit al quart minut, però Bennett va aturar un intent des de dins de l'àrea de 18 iardes.
  • Dos minuts més tard, Straney semblava donar a William Smith un avantatge d'1-0, però el seu gol va ser anul·lat perquè estava a un pas de fora de joc.
  • Faso va tenir una oportunitat al minut 27 engolida per Bennett.
  • La línia defensiva dels Herons de , ,  i  mantenia Geneseo sense un xut en els primers 45 minuts.

SEGONA MEITAT:

• Al minut 47, Bennett va aturar un xut des de 15 metres.
  • Hannah Sullivan va tenir la millor oportunitat de Geneseo del joc, però el seu intent des de l'àrea de 18 iardes va anar directament a les mans de Kesler.
  • i  ha tingut ocasions al minut 57, però el porter del Geneseo ha tornat a estar a l'alçada.
  • Faso va marcar el gol de la victòria al minut 72. Ruppersberger va ser acreditat amb una assistència a la porteria. Ruppersberger va portar la pilota per la banda esquerra i va entrar a l'àrea. La seva passada creuada va trobar el peu dret de Faso, que va dipositar el xut per davant d'un Bennett que es llançava.
  • En els últims minuts, els Knights van pressionar per l'empat, però la defensa de William Smith va estar a l'alçada, mantenint Geneseo per les bandes i fora de les zones de gol perilloses.

ESTADÍSTIQUES CLAU:

• William Smith va acabar el partit amb un avantatge de 13-3 en tirs i un avantatge de 4-1 als tirs de córner.

RACÓ DE L'ENTRENADOR:
'Hem tingut alguns moments excepcionals de joc durant el partit en les dues parts', va dir l'entrenador en cap. 'La combinació de passades i moviment que va portar a l'acabament del llibre de text d'Emma també eren llibre de text. Geneseo és un equip esportiu i compromès a ser molt mesquins a l'hora de permetre espai i temps per als tirs'.

FINS A LA PROPERA:
Els Herons continuen el seu viatge per carretera de dos partits el dissabte 17 de setembre, quan s'enfronten a Rochester al Fauver Stadium. El concurs sense conferències està previst que comenci a les 5 de la tarda.