Els Mets perden dos de tres davant els Padres

Els Mets de Nova York (42-48) van patir una derrota de sèrie tot i prendre el primer gol després de caure 6-2 davant els San Diego Padres (43-47) diumenge al vespre a Petco Park.

pizzeria nova york moravia ny

L'atac de Nova York va tornar a ser tranquil, ja que només van tenir cinc hits i van anar 1 de 6 amb els corredors en posició de gol. Mark Canha va conduir en les dues carreres amb un doble a la vuitena entrada per evitar el blanc.

Max Scherzer va permetre un jonroner de tres carreres i un de dos a Manny Machado en cinc entrades. TJ McFarland va rendir una carrera en relleu mentre Grant Hartwig i Dominic Leone van tenir sortides sense gols.

Els Mets tindran quatre dies de descans per al descans de l'All-Star abans de tornar a l'acció divendres al Citi Field per a una sèrie de tres jocs contra els Dodgers de Los Angeles.