Els Rochester Red Wings passen per la vall de Lehigh

Els Rochester Red Wings van passar per davant dels IronPigs de Lehigh Valley, 10-3, dimecres a la tarda al Frontier Field.

Rochester va quedar per davant 3-1 després de dues entrades, però va tornar amb set curses sense resposta per assegurar la seva tercera victòria consecutiva.

Daniel Johnson va liderar l'atac dels Red Wings amb dos hits i quatre impulsades, inclòs el seu quart home run de la temporada. Andrew Stevenson va aixafar la seva 15a pilota llarga i Wilmer Perez va fer dues curses amb un parell de dobles. John Nogowski i Adrian Sanchez també van fer carreres. Cinc dels nou batedors de l'alineació titular van aconseguir jocs de múltiples encerts.

Joan Adon va començar al munt i va rendir tres carreres en set hits en cinc entrades mentre caminava una i va posar cinc fora. El dretà va millorar fins a 2-2 la temporada. Juan Minaya, Matt Cronin, Matt Brill i Luis Avilán van tenir aparicions sense gols fora del bullpen.

El tercer partit d'aquesta sèrie de sis partits està programat per dijous a les 18:05.