Els Yankees van fer quatre jonrons en la victòria contra els Rays

Els New York Yankees van utilitzar la pilota llarga per derrotar els Tampa Bay Rays, 10-4, diumenge a la tarda al Yankee Stadium. Amb la victòria, Nova York va guanyar la sèrie amb dos de tres.

Els Yankees van anotar totes les seves carreres en les dues primeres entrades, gràcies a quatre jonrons. Gleyber Torres va fer dos jonrons, Giancarlo Stanton va fer fons per al segon partit consecutiu i Oswaldo Cabrera va aixafar el seu primer home run de la Lliga Major. Aaron Judge també va recollir la seva 121a carrera impulsada amb una mosca de sacrifici.

Domingo Germán va començar el partit amb un descans curt i va llançar una entrada sense gols abans que l'entrenador Aaron Boone l'enviés al bullpen. Nova York va utilitzar set llançadors de relleu per aconseguir els 24 outs finals. Lucas Luetge, Lou Trivino, Ron Marinaccio i Clay Holmes van permetre una carrera cadascun.

Els Yankees tindran el dia lliure dilluns abans de començar un ràpid set de dos jocs amb els Boston Red Sox dimarts a la nit al Fenway Park.

Quin és el millor medicament de venda lliure per a la disfunció erèctil?