Haverling domina els Mustangs a la final de la secció femenina de la classe B2 2-0

Amb la pluja que tornava a la regió dels Finger Lakes divendres a la tarda, els Penn Yan Mustangs devien tenir una sensació de déjà vu. Els Mustangs van poder superar els rivals de Finger Lakes East, Mynderse, dimarts a la nit amb el xàfec, i el pla seria repetir aquest resultat contra els primers sembrats Haverling Rams divendres a la nit. Els Rams tenien plans diferents i els Mustang estaven en una dura batalla al Finger Lakes Community College.

Els Mustangs i els Rams van durar 20 minuts a la primera part abans que un equip pogués marcar un gol. Keegan Smith de Haverling va trobar el fons de la xarxa als 20 minuts. El següent gol del partit va ser del tercer golejador de la Secció V de l'any, ja que Ella Yartym va enviar un a la porteria als 29'. Acabaria sent l'últim gol marcat ja que la pluja continuava caient. Lola Coots va rebutjar tres tirs de Mustangs mentre els Rams van segellar el campionat de la Secció V de la Classe B2. Els Mustangs tancaran la temporada amb un rècord de 10-6-3 en general i 2-4-1 a Finger Lakes East. Penn Yan buscarà mantenir l'impuls des de la temporada 2021 fins al 2022, ja que van tornar a la final de la secció per primera vegada en 25 anys aquesta temporada. Penn Yan també tornarà a recuperar la major part de l'equip d'aquest any, ja que perdran sis jugadors per graduar-se. Haverling passarà ara a jugar contra el campió de la classe B1 dimarts a la nit a la ronda de classificació estatal.