Heron Soccer avança al partit de Liberty League Championship

El William Smith College, classificat a nivell nacional, va avançar al partit de campionat del Torneig de futbol femení de la Liberty League després d'una tanda de penals amb el Rochester Institute of Technology al Cozzens Field divendres a la tarda. Després de jugar 90 minuts de reglament i 20 minuts addicionals de pròrroga sense gol, els Herons van reservar el seu 20è viatge consecutiu al partit pel títol del torneig amb una victòria per 4-2 a la tanda.

La sènior Amanda Kessler va aconseguir la victòria a la porteria de William Smith, fent quatre estalvis per al seu quart blanqueig de la temporada. Darcie Jones va registrar set aturades i la blanquejada per als Tigers.

EL TIROIT

• William Smith va disparar primer a la tanda i Jones va fer una parada de busseig. Tot i això, el partit es va mantenir en punt mort quan el primer tirador de RIT va colpejar el travesser.
  • El primer any va donar avantatge als Herons, convertint-se a la segona ronda, mentre que el segon xut dels Tigres va ser desviat.
  • Els dos equips van marcar a la tercera i quarta rondes, donant a William Smith un avantatge de 3-2.
  • El primer any va provocar un frenesí a la multitud partisana majoritàriament de William Smith amb un tir que va lliscar cap a casa sota Jones, que va anar en la direcció correcta però no va poder arribar-hi a temps.

PER AL REGISTRE

• Amb l'empat, el balanç del RIT passa a l'11-3-3. Els Tigres hauran d'esperar l'espectacle de selecció de la NCAA per veure si guanyen una oferta general al torneig.
  • El rècord de William Smith va a 11-1-5.

REGLAMENT

• Els Herons van portar la jugada a la primera part, però els Tigres van tenir un bon grapat de trencaments que els van posar en oportunitats de gol.
  • Al descans, els tirs van ser igualats a cinc cadascun, amb Kessler fent tres aturades i Jones dos.
  • A la segona part, William Smith va tenir dues ocasions de gol al final. A la primera, Hotaling va llançar un tir lliure que es va doblegar d'esquerra a dreta cap al centre superior de la porteria, però Jones va agafar el xut just davant de la línia. El segon va veure que la sènior Julia Dimenna va fer un xut cap a la cantonada inferior dreta, però Jones va fer una parada de busseig per preservar el blanc.

TEMPS EXTRA

• Jones va fer una aturada en cada període d'OT per enviar el joc a una tanda de penals. Dimenna va posar una altra oferta cap a la cantonada inferior dreta en la primera sessió de 10 minuts i Hotaling va posar-ne una en marc a la segona.

RACÓ DE L'ENTRENADOR

“Hi ha hagut bones ocasions per part dels dos equips. Va ser una batalla defensiva la major part del partit. Va ser futbol de postemporada'. -Entrenador en cap

DIGNABLE

• William Smith està invicte en els seus últims 14 partits (9-0-5).
  • Els Herons han jugat tres empats consecutius sense gols.
  • William Smith ha publicat cinc blanques consecutives. L'última vegada que els Herons van encaixar un gol va ser el 9 d'octubre a Plattsburgh, en una victòria per 6-2 sobre els Cardinals.

FINS A LA PROPERA

• Els Herons acolliran el partit del Campionat de la Lliga Llibertat a les 13.30 h. Diumenge 6 de novembre al camp de Cozzens. William Smith s'enfrontarà al segon cap de sèrie Ithaca, que va superar el número 6 Clarkson per 1-0 en la doble pròrroga.