Hobart clips Bard, 2-1

L'equip de futbol masculí de Hobart College va derrotar a Bard, 2-1, en un concurs de la Liberty League al Lorenzo Ferrari Soccer & Lacrosse Complex aquesta tarda. Amb la victòria, els Statesmen estan ara amb un 4-2-3 general aquesta temporada amb un rècord d'1-1-2 en el joc de la Liberty League. Els Raptors estan ara amb un 4-4-1 general amb una marca de 0-3-0 en el joc de conferència.

va liderar Hobart amb un gol i una assistència. Guillermo Castaneda Chang ha jugat els 90 minuts a porteria i ha fet dues aturades. Walker Schwabuer va jugar els 90 minuts a porteria per a Bard i va fer quatre aturades.

ESTADÍSTIQUES CLAU:

• Hobart va acabar el partit amb un avantatge de 14-9 en tirs i un avantatge de 9-2 als tirs de córner.

PRIMERA MEITAT:

• va obrir el marcador al minut seten. Va recollir una passada de Miller i va fer un cop un cop a l'angle superior dret de la gàbia. Va ser el primer gol de Lescher de la temporada.
  • va tenir un intent al minut 26 que acaba de fallar el pal esquerre.
  • Al minut 41, gairebé donava a Hobart un avantatge de 2-0, però el seu xut va ser aturat per Schawbauer.
  • La millor oportunitat de Bard de la primera part va arribar al minut 17. L'intent de Calvin Moe va ser aturat per Castaneda Chang.

SEGONA MEITAT:

• Els Statesmen es van avançar 2-0 al minut 70 amb el primer gol de Miller de la temporada. Va recollir una llarga centrada en diagonal i va enterrar un cop de cap al fons de la xarxa.
  • Els Raptors van acabar l'oferta en blanc al minut 90. Kristian Kroslovic ha rematat de cap un córner de Ben Steketee davant Castaneda Chang per al seu segon gol de la temporada.

RACÓ DE L'ENTRENADOR:

'Va ser una molt bona victòria contra un bon equip de Bard', va dir l'entrenador en cap. “Aconseguir tres punts a la classificació de la Liberty League a la carretera no és una cosa fàcil de fer. Estic molt content amb el rendiment de l'equip avui'.

FINS A LA PROPERA:

Hobart tornarà a l'acció el dimarts, 4 d'octubre, quan doni la benvinguda a Cortland, que està rebent vots en ambdues enquestes, al Cozzens Field per a un concurs sense conferències. El partit està previst que comenci a les 4 de la tarda. i és l'inici d'un homestand de quatre partits per als Statesmen.