Hobart número 1 aconsegueix la novena victòria consecutiva, elimina Castleton per 12-0

L'equip d'hoquei de l'Hobart College, millor classificat, va esclatar amb 12 gols, el màxim de la temporada, mentre va aconseguir una victòria per 12-0 sobre Vermont State University Castleton en un concurs de la Conferència d'hoquei de Nova Anglaterra a l'Spartan Arena aquesta tarda. Amb la seva novena victòria consecutiva, els Statesmen tenen ara 13-2-0 a la temporada amb un rècord de 7-1-0 en joc de conferència.

Sèniors  i  va liderar Hobart, registrant quatre punts cadascun. Mourar va fer dos gols i dues assistències i Alexander va fer quatre assistències. Els alumnes de segon  i  han tingut hat tricks a la victòria. En total, 13 homes d'estat van tenir jocs de múltiples punts i 14 van trobar el seu camí cap a la fitxa de puntuació. L'estudiant de segon  ha jugat poc més de 59 minuts a porteria per als Statesmen. Va fer 11 aturades mentre va aconseguir la seva quarta eliminatòria de la temporada.

Josh Ward va començar a porteria per a Castleton (5-10-0, 2-6-0). Va fer 27 aturades en poc menys de 50 minuts de treball. Dominic Rodrigue va jugar els últims 10 minuts i va fer quatre aturades.

RATES

• Per al 15è partit consecutiu per començar la temporada, Hobart no va permetre un gol de poder. Els oponents són ara 0-de 43 en el power play contra els Statesmen aquesta temporada.
  • Goyer va fer el seu segon blanc consecutiu. Va fer 26 aturades en una victòria per 8-0 sobre Johnson i Gal·les el 2 de desembre.
  • Sophomore  ha publicat el seu tercer partit consecutiu de múltiples punts, registrant dues assistències aquesta nit. Va ser el seu sisè partit de múltiples punts en els seus últims sis partits. Hartman ha registrat 20 dels seus 26 punts durant aquest tram.

ESTADÍSTIQUES CLAU

• Hobart va acabar el partit amb un avantatge de 43-11 en xuts a porteria, inclòs un 14-1 al primer període.
  • Els Statesmen van ser 3-de-4 en el power-play i els Spartans van ser 0-de-3 amb l'atacant addicional.
  • El quart blanqueig de Goyer de la temporada el va traslladar al segon lloc de la llista d'una temporada d'Hobart. Va ser la vuitena tancada dels estadistas de l'any. El rècord d'una sola temporada va ser de nou establert l'any passat.
  • Va ser el més gols en un partit per a Hobart des que va derrotar a Castleton per 12-2 el 4 de febrer de 2022.

RESUM DE PUNTUACIÓ

• Hobart va saltar per tot Castleton des del xiulet inicial, superant als Spartans per 14-1 en els primers 20 minuts.
  • Fontana va obrir el marcador a les 12:12 del quadre inicial. Va llançar un xut des del cercle d'enfrontament esquerre per davant de Ward per al seu quart gol de l'any. va anotar una assistència a la porteria.
  • Cinc minuts més tard, Mourar va llançar una bufetada des de la part superior del cercle d'enfrontament al fons de la xarxa. El seu tercer gol de la temporada va ser assistit per Alexander i Hartman.
  • Hobart va posar el partit fora de l'abast amb cinc gols en el segon i tercer període.
  • A seixanta-vuit segons del mig, Mourar va marcar el seu segon gol del partit. Va agafar un rebot a la ranura i va llançar un tir més enllà de Ward. El quart gol de la temporada de Mourar va ser assistit per Alexander i l'estudiant de segon.
  • Belov va marcar el seu primer gol del partit poc més de set minuts de la segona part. El seu setè gol de la temporada va donar als Statesmen un avantatge de quatre gols. Va ser assistit per Hartman i sènior.
  • es va embutxacar el seu primer gol de la temporada just passat la meitat del partit. El seu gol va ser assistit per Alexander i Malakyan. Duvall va colpejar un xut des de la ranura alta per davant de Ward amb una passada de cinta a cinta d'Alexander.
  • Fontana va anotar el seu segon gol del partit i cinquè de la temporada a les 17:03 del segon període. El gol del power-play va ser assistit per Fasig i Mourar.
  • Trenta-cinc segons després, el primer any va marcar el seu cinquè gol de l'any. Va redirigir un xut d'un company de primer any  al fons de la xarxa. El primer any també va fer una assistència a la porteria.
  • Belov va fer el 8-0 amb el seu segon gol del partit. Va disparar un xut des del cercle d'enfrontament esquerre per davant de Ward per al seu vuitè gol de l'any. Mourar i sènior se'ls va acreditar les assistències a la porteria.
  • Poc més d'un minut després, Aquaro va sumar el seu novè gol de l'any. Va desviar un defensor i va llançar un xut al porter. Alexander i Duvall van fer assistències a la porteria.
  • A les 9:56 del tercer període, Lally va marcar el seu primer gol col·legiat. Va fer una vegada un xut des del cercle d'enfrontament esquerre al fons de la xarxa. i Sacchetti tenia ajudants a la porteria.
  • Fontana ha completat el seu primer hat trick col·legiat amb poc més de cinc minuts pel final del reglament. Va disparar des de la ranura per sobre de Rodrigue. El gol de power-play va ser assistit per Fasig i Morrissey.
  • Belov va completar el seu hat trick per arrodonir el marcador. El seu novè gol de l'any va ser assistit per Bouzoverya.