L'hoquei herba William Smith tanca el William Smith Classic amb una victòria per 3-2 sobre Lebanon Valley

GENEVA, N.Y.—L'equip d'hoquei sobre herba del William Smith College ha derrotat el Lebanon Valley College per 3-2 aquesta tarda per tancar el William Smith Classic.
L'encapçalant de la defensa de l'Heron va ser la júnior  que va registrar dues aturades el dia, millorant el seu balanç personal a 2-0 durant la temporada. A la defensa d'Heron es va afegir el sènior  que va registrar una aturada defensiva el dia. Els Herons van superar els Flying Dutchmen per 14-7 el dia amb 11 tirs a porteria.

MOMENTS DEL PARTIT:

• Els Herons es van avançar primerencament a les 2:05 del partit gràcies al juvenil. Maxwell va arrencar un xut des de la part superior de l'arc que el porter holandès no va poder aturar, donant lloc al primer gol del partit.
  • Poc més de 10 minuts després, un estudiant de postgrau va doblar l'avantatge dels Herons. Leonard va registrar el seu quart gol de la temporada i el seu total de punts a vuit l'any.
  • En el segon quart, el júnior va ampliar a tres l'avantatge dels Herons. Pattillo va jugar un paper crucial en l'atac d'Heron, ja que va gravar cinc dels 14 tirs de William Smith el dia. Pattillo ara té cinc gols a la temporada, igualant el seu nombre de gols per a la temporada 2021 en només cinc partits.
  • Els holandesos volants van revoltar el seu atac al tercer quart, anotant dos gols a quatre minuts l'un de l'altre. La defensa dels Herons es va mantenir alta i va permetre zero tirs al quart quart per tancar el partit.

RACÓ D'ENTRENADORS:

'El partit d'avui va ser una batalla divertida', va dir l'entrenadora en cap Sophie Riskie '07. “La vall del Líban va lluitar increïblement, fent molta pressió a la segona part. Vam acabar les oportunitats aviat i vam mantenir la concentració i la compostura al llarg del tram'.