L'inici ràpid envia el futbol de Hobart a la victòria per 2-0 sobre Hartwick

ONEONTA, N.I.— L'equip de futbol del Hobart College va marcar un parell de gols a la primera part quan va derrotar a Hartwick per 2-0 en el primer partit de la Copa de l'Alcalde. Amb la victòria, Hobart té ara 2-0-1 a la temporada.

i  marcat en la victòria dels Statesmen. Guillermo Castaneda Chang i  ha dividit el temps a la porteria. Aden Razukiewicz i Jackson Gilstrap van compartir el temps a la porteria dels Hawks (1-2-1), combinant quatre parades.

PRIMERA MEITAT:

• Hobart va fer pressió sobre Hartwick des del xiulet inicial. va tenir el primer tir del joc, però el seu intent va ser aturat per Gilstrap.
  • Phillips va donar a Hobart un avantatge d'1-0 al minut sis. Ha girat el seu defensor i ha fet un xut al fons de la xarxa. va fer una assistència a la porteria. Va ser el segon gol de Phillips de la temporada.
  • Jake Zona gairebé va empatar, però el seu xut va ser aturat per Castaneda Chang.
  • va donar avantatge als estadistas per 2-0 al minut 34. El seu primer gol de la temporada va ser assistit per .

SEGONA MEITAT:

• Els dos equips van fer tres tirs a la segona part.
  • Els Hawks han tingut una ocasió perillosa al minut 86, però la rematada de cap de Zona ha sortit per sobre del travesser.
  • A l'extrem oposat del terreny de joc, gairebé donava un avantatge de 3-0 als Statesmen, però el seu intent de cap el va aturar Razukiwicz.

ESTADÍSTIQUES CLAU:

• Hobart va acabar el partit amb un avantatge de 10-8 en tirs.
  • Hartwick va tenir els set tirs de cantonada en el concurs.

RACÓ DE L'ENTRENADOR:
'Una gran victòria contra un equip de Hartwick ben entrenat i treballador', va dir l'entrenador en cap. ‘Es van defensar bé i no ens van donar gaire a córners ni a tirs lliures. Estem encantats que Quinn i Freddie hagin marcat gols avui. Tots dos provenien de bones combinacions de passades. Gaudirem d'aquesta victòria aquesta nit i estem emocionats pel repte de demà contra Oneonta'.

FINS A LA PROPERA:
Hobart tornarà a l'acció demà, 11 de setembre, quan s'enfronti a Oneonta a Red Dragon Field. El partit està previst que comenci a les 4 de la tarda.