El davanter del RIT, Carter Wilkie, aconsegueix el quart premi de novell d'hoquei atlàntic de la setmana

L'avanç de primer any de RIT, Carter Wilkie, va ser votat dilluns com a novell d'hoquei atlàntic de la setmana, marcant la quarta vegada durant les primeres sis setmanes de la temporada que ha obtingut el premi.

Wilkie va decantar a casa el gol de la victòria amb 3:43 del final de la pròrroga per portar els Tigers a una victòria per 3-2 a l'AIC, diumenge a la tarda. També va assistir al segon gol dels Tigres, que va empatar el partit, 2-2, a 12:33 del final del segon període.

Wilkie lidera tots els nouvinguts de l'Hoquei Atlàntic i està empatat al sisè lloc nacional amb vuit punts amb quatre gols i quatre assistències.

RIT (5-3-2, 3-1-2 AHA) juga dos partits d'hoquei Atlàntic a Canisius divendres i dissabte vinents (12-13 de novembre). Els enfrontaments estan programats a les 18.05 h. i a les 16.05, respectivament.