Els Rochester Red Wings obren 12 partits amb una derrota per 14-1 davant Buffalo

L'estand de dues setmanes dels Red Wings no va començar el millor dimarts.

reddit on comprar kratom

Els Bisons van aconseguir set jonrons en el camí cap a la victòria per 14-1 sobre els Wings en l'obertura de la sèrie al Frontier Field.

Richard Urena i Kevin Smith van fer dos jonrons cadascun per a Buffalo.

El titular de les ales Tyler Eppler, que va llançar set entrades sense gols en la seva última sortida, va permetre 10 carreres, incloent sis jonrones en 4 2/3 innings.

La carrera solitaria dels Red Wings va arribar a la quarta entrada amb un senzill RBI de Jake Noll que va reduir el marcador a 5-1.

últimes notícies sobre el quart control d'estímul

Els Bisons van respondre amb cinc a la part alta de la cinquena per aturar el partit.

L'antic MVP de la Sèrie Mundial, George Springer, va fer una aparició de rehabilitació per als Bisons i va anar 0-de-4.

Brandon Snyder, que va començar el joc a la primera base dels Red Wings, va llançar la novena entrada, la seva segona aparició al munt de la darrera setmana.

El segon joc de la sèrie és dimecres a la nit a les 7:05 des de Frontier Field.