La temporada de futbol dels Skaneateles arriba a la seva fi amb la derrota davant el Chenango Forks

Foto Via: Justin Ritzel

Durant tota la temporada, l'equip de futbol Skaneateles havia comptat amb la seva ofensiva ràpida per aclaparar a l'oposició, que va funcionar força bé durant una carrera invicta cap al campionat de la Secció III Classe C.

Però van ser els Lakers els que es van aclaparar dissabte a la final regional a l'estadi Dick Hoover de Vestal, ja que el poderós Chenango Forks de la Secció IV va anotar en les seves primeres cinc possessions i es va imposar 41-28.

Aquests dos tenien una història molt recent, és a dir, la final regional del 2018 al Bragman Stadium de Cicero-North Syracuse que Patrick Hackler va guanyar per als Lakers amb un touchdown a la jugada final del joc.

I no va trigar gaire a Skaneateles a trobar-se darrere de Forks de nou. James Musso va llançar una intercepció a la possessió inicial dels Lakers, que els Blue Devils, amb un camp curt, van convertir en punts quan Jay Haqq va trobar la zona de fons als cinc minuts del partit.

Incapaç de respondre immediatament, Skaneateles va veure com Forks muntava una segona puntuació que, de nou, Haqq va acabar, el seu touchdown de tres iardes va donar als Blue Devils un avantatge de 14-0.

Just abans d'acabar el primer quart, Musso es va connectar amb Cody Nesbitt en una conversió clau en quart-down-i-15, configurant la mateixa parella en una passada anotadora de 15 iardes que va reduir el dèficit dels Lakers a 14-7 entrant al segon. període.

Només van necessitar dues jugades des de l'atac perquè els Blue Devils recuperessin el seu marge, Haqq va tornar a cremar la defensa dels Skaneateles mentre va córrer 40 iardes per al seu tercer TD de la tarda.

Una quarta jugada dels Blue Devils, quan la mitja ferida, va donar lloc a un altre touchdown d'Haaq, el seu quart marcador quan faltaven 12 segons per al final de la mitja part va posar el 28-7 al descans.

És cert que l'Skaneateles s'havia quedat per darrere en dos dels seus tres partits de playoffs de la secció, reunint-se per vèncer a Canastota i Cazenovia, però reunir-se aquí requeriria que la defensa fes qualsevol tipus d'aturada.

Forks es va mantenir imparable, però, va cremar els primers cinc minuts més del tercer quart en un altre trajecte quan va arribar al dels Lakers abans que Zander Arnold es convertís.

Skaneateles va necessitar un parell de conversions a la quarta baixa per armar una unitat al final del període que Nesbitt va acabar amb una escombrada de 16 iardes a la zona de final.

Només al quart quart els Lakers finalment van fer una aturada defensiva, i això va provocar una pilota que Musso va tapar amb una passada de swing que Nesbitt va convertir en el seu tercer TD i va retallar el marge de Forks a 34-21 quan faltaven set minuts per al final.

Això encara va deixar temps per completar el ral·li, però Forks va deixar el joc amb un altre impuls sòlid que Haaq va coronar amb el seu cinquè TD, una carrera de 15 iardes amb 3:26 per jugar, tot i que els Lakers afegirien un marcador a l'últim minut.

Skaneateles va acabar la temporada amb un balanç de 9-1.