Syracuse aconsegueix un gran avantatge, perd davant Pittsburgh a casa, 63-60 (cobertura total)

El Syracuse Orange va perdre un avantatge de 18 punts i va patir una horrible derrota per 63-60 davant els Pittsburgh Panthers dimecres al Carrier Dome.

Syracuse mai va superar Pittsburgh fins als darrers 10 segons del partit de dimecres al Carrier Dome.

Però els Panthers es van remuntar i van superar Syracuse per 19 a 5 en els últims minuts del partit per aconseguir una victòria impressionant.

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

DESTACATS:

RODA DE PREMSA POSTPARTIC DE JIM BOEHEIM:

revisió de clarity kratom red bali

MITJANA:

PREVISUALITZACIÓ DEL JOC:

Syracuse torna a l'acció dimecres quan acull Pittsburgh a les 16:30. al Carrier Dome. És el primer partit de l'Orange des de la victòria de la pròrroga sobre Buffalo el 19 de desembre. Syracuse entra al concurs amb una ratxa de tres victòries consecutives, que ha millorat el seu rècord a 6-1, 1-0 a l'ACC.

L'estudiant de segon any Quincy Guerrier va anotar 27 punts, el màxim de la seva carrera, per liderar Syracuse per davant dels Bulls. Va ser 8 de 13 des del camp i 9 de 12 des de la línia de tirs lliures. Guerrier també va baixar 11 rebots per al seu quart doble-doble de la temporada.

Guerrier ocupa el segon lloc de l'ACC en puntuació, amb una mitjana de 18,0 punts per partit. El natural de Montreal, Quebec, també ocupa el segon lloc de la lliga en percentatge de tirs de camp (.662) i rebots (10.0 rpg.).

control d'estímul quan arriba

L'atac de Syracuse ha estat el més productiu de qualsevol equip de l'ACC aquesta temporada. Els taronges tenen una mitjana de 83,7 punts per partit, el millor de la lliga. A més, el 'Cuse ocupa el segon lloc en marge de victòria (15,9).

Pittsburgh (5-2, 1-1) també sortirà d'un llarg acomiadament quan arribi a la pista dimecres. Els Panthers van jugar per última vegada el 22 de desembre contra Louisville. Els Cardinals van derrotar a Pitt, 64-54, que va trencar la ratxa de cinc victòries consecutives dels Panthers.

Justin Champagnie està promediant un doble-doble aquesta temporada. Lidera l'equip en gols (17,8 pg.) i rebots (12,3 rpg.). Toney Au'Diese (16,2 ppg.) i Xavier Johnson (14,4) també promedian dobles xifres en puntuació. Johnson lidera la plantilla i ocupa el segon lloc de l'ACC en assistències (5,1 apg.).

Jeff Capel està en la seva tercera temporada al capdavant del programa de Pittsburgh. Anteriorment, el graduat de Duke va exercir d'entrenador en cap a VCU i Oklahoma.

Syracuse té un avantatge de 73-45 a la sèrie, que es remunta al 1914. Els taronges han guanyat les últimes set reunions amb els Panthers, incloses les dues competicions de la temporada regular la 2019-20. Syracuse va derrotar a Pitt, 69-61, a casa per darrere de 17 punts de Marek Dolezaj. El 'Cuse va arrasar la sèrie amb una victòria per 72-49 al Petersen Events Center. Elijah Hughes va liderar un grup de tres taronges per arribar a la doble xifra en anotar amb 25 punts.